Profesor dâmbovițean, mort într-un incendiu. A fost găsit de pompieri carbonizat în casă

Publicat: 23/01/2020 | 12:21

Tragedie în Dâmbovița, unde un fost profesor a ars de viu în propria casă. Incendiul a izbucnit miercuri noaptea în localitatea Fierbinți, iar casa profesorului a fost mistuită de foc. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale însă nu au putut salva mai nimic din locuință. (VEZI ȘI: INCENDIU ÎNTR-O GOSPODĂRIE DINTR-O COMUNĂ ARGEȘEANĂ. FOCUL A FOST PUS INTENȚIONAT)

În holul casei, salvatorii l-au găsit pe Nicolae Marinescu, bărbatul în vârstă de 76 ani, decedat. Omul ar fi încercat să iasă din casa în flăcări, dar, cel mai probabil, s-a intoxicat cu fum și nu a mai reușit să ajungă la ușă.

A format generații întregi de elevi

Din primele cercetări efectuate, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui coș de fum deteriorat. Au ars acoperișul casei, piese de mobilier, obiecte de uz casnic și aparatură electrocasnică din interiorul locuinței.

Până la pensionare, Nicolae Marinescu a predat limba și literatură română la Școala Gimnazială Șelaru. A format generații întregi de elevi, însă la pensie s-a retras și locuia singur. Acesta era consilier local la primăria din Șelaru. (CITEȘTE AICI: INCENDIU DE VEGETAȚIE USCATĂ, ÎNTINS PE TREI HECTARE, ÎN PRAHOVA)