Procurorii au intrat pe fir… Călin Geambașu & fosta iubită sunt bănuiți de corupere sexuală a minorilor!

Publicat: 15/12/2019 | 22:45

Problemele par să nu aibă sfârșit pentru fiul lui Petre Geambașu. Procurorii au intrat pe fir după ce Călin Geambașu și fosta lui iubită au fost bănuiți de… corupere sexuală a minorilor. CANCAN.RO, SITE-UL. NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă informații de-a dreptul uluitoare. (CITEȘTE ȘI: EMIL RENGLE ÎȘI ASUMĂ ORIENTAREA SEXUALĂ. UNDE A DISPĂRUT CÂȘTIGĂTORUL ROMÂNII AU TALENT)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii șocante legate de cercetările declanșate față de Călin Geambașu și de fosta iubită a acestuia, Angelica Cadar, cu care artistul se luptă prin tribunale de aproximativ doi ani.

Bomba sfârșitului de an!

Potrivit unor surse D.A.S din mediul judiciar, în urmă cu câteva zile, magistrații de la Judecătoria Buftea au decis să respingă plângerea depusă de fosta logodnică a lui Călin Geambașu și au menținut soluția de clasare. (NU RATA: ULTIMA ORĂ | JUDECĂTORII SE INTERESEAZĂ ÎN STRĂINĂTATE DE STAREA LUI MARIO IORGULESCU! INSTANȚA A STABILIT SĂ…)

Cu toate că soluția este una favorabilă, Călin Gembașu nu poate răsufla ușurat. Și asta pentru că instanța a dispus sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea în vederea demarării unei anchete amănunțite în cazul lor. Asupra lui Călin Geambașu și Angelica Cadar ar plana suspiciunea de corupere sexuală a minorilor. Mai mult decât atât, judecătorii au dispus și sesizarea Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială a Copilului Ilfov în cazul celor doi.

„Dispune sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea…”

”În baza art. 341 alin. 6 lit. a N.C.pr.pen., respinge plângerea formulată de petenta CADAR ANGELICA în contradictoriu cu intimatul GEAMBAȘU CĂLIN ALEXANDRU, ca nefondată.

Menține soluția de clasare a procurorului de caz din data de 08.05.2019 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea în dosarul 5546/P/2018 precum și ordonanță prim-procurorului aceluiași parchet nr. 142/II-2/2019 din data de 25.06.2019.

c în vederea efectuării de cercetări față de numiții Cadar Angelica și Geambașu Călin Alexandru sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor, faptă prev. de art. 221 al. 2 lit. a C. pen.

Dispune sesizarea Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială a Copilului Ilfov în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele ce urmează a fi cercetate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, cu referire la infracțiunea de corupere sexuală a minorilor, fapta prev. de art. 221 al. 2 lit. a C.pen.

În baza art. 275 alin. 5 C.pr.pen. obligă pe petenta la plata sumei de 300 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă”, se arată în decizia magistraților.

Călin Geambașu & fosta iubită sunt bănuiți de corupere sexuală a minorilor!

Fiul lor, audiat de cinci instituții

În urmă cu ceva timp, site-ul nr 1 din România a aflat că Davin, băiețelul lui Călin Geambașu, a trecut printr-o serie de evenimente mai puțin plăcute, după ce părinții și-au dat un ultimatum în relația lor de iubire. (NU RATA: ASASINII ROMÂNULUI DIN COSTA RICA AU TRAS 14 GLOANȚE DE 9 MM! IONUȚ ERA CĂRĂUȘUL TRAFICANȚILOR DE DROGURI + ”CAPUL” CLANULUI PELON L-A PEDEPSIT FIINDCĂ…)

“Copilul, împreună cu părinții săi, a fost supus în cadrul procesului unei expertize psihologice judiciare complexe ce a durat aproximativ 20 de ore (după școală mergeau din Corbeanca până în zona Dristor, iarna). Expertizarea a cerut-o Angelica. Davin depășește cu bine momentul, altfel, cel mai probabil, s-ar fi sesizat acest lucru la cele cinci instituții care l-au audiat în decursul unui singur an. Își continuă școala cu FB pe linie, și-a făcut debutul pe scena Ateneului Român, a fost în finala Next Star, a înregistrat la tobe și voce 62 de melodii ale trupei americane 21 Pilots, au tot felul de activități, înot, parcuri de aventură și vizitează locuri frumoase din țară. La multe dintre aceste activități, (Călin, n.r.) o cheamă și pe Angelica. Uneori vine și se distrează împreună, alteori refuză și dispare fără să le explice și lor ceva”, au declarat, recent, apropiați ai familiei Geambașu, pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România.

Angelica Cadar, fosta iubită a lui Călin Geambașu

Dușmani în instanță, “iubiți” în privat – ocazional

Relația dintre Călin Geambașu și Angelica, fosta și actuala logodnică, pare una cu totul specială. Cei doi se atacă în instanță, cea din urmă făcându-i mai multe reclamații și la poliție, dar se întâlnesc și petrec timp împreună cu cel mic. Chiar în 2017, când Angelica a depus primele plângeri, se întâlnea cu artistul și petreceau timp împreună. Iar vara aceasta, cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre la piscină.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)