Procesul în cazul Caracal poate să înceapă! Tribunalul Olt a constat că rechizitoriul este legal + a respins cererea complicelui lui Dincă de a fi plasat în arest la domiciliu

Publicat: 20/03/2020 | 15:44

Procesul în cazul Caracal poate să înceapă! Tribunalul Olt a constat că rechizitoriul este legal și, totodată, a respins cererea complicelui lui Dincă de a fi plasat în arest la domiciliu, în ședința din camera de consiliu, azi, 20 martie 2020, ora 10:20, la Tribunalul Olt.

Procesul în cazul lui Gheorghe Dincă poate să înceapă. Magistrații Tribunalului Olt au constat că rechizitoriul este legal. Tot, astăzi, magistrații i-au respins cerea lui Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, de a fi eliberat și plasat în arest la domiciliu: ”Respinge cererea de inlocuire a masurii arestarii preventive cu masura preventiva a controlului judiciar sau cu masura preventiva a arestului la domiciliu, formulata de inculpatul RISIPITEANU STEFAN”.

Magistrații au decis ca cei doi să rămână în arest preventiv, însă inculpații nu au fost duși la instanță, așa cum s-ar fi întâmplat în mod normal, ci au fost audiați prin videoconferință din cauza eidemiei de coronavirus.

În continuare, se menține măsura arestării preventive dispusă (în cursul urmăririi penale) față de inculpații Dincă Gheorghe și Risipițeanu Ștefan. Cu drept de contestație în 48 de ore de la comunicare.

Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete – Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu – în locuinţa sa din Caracal şi a fost trimis în judecată, de către procurorii DIICOT, pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două fapte, omor calificat – două fapte, profanare de cadavre – două fapte. Risipiţeanu a fost trimis în judecată pentru viol. (CITEȘTE ȘI: COMPLICELE LUI GHEORGHE DINCĂ A RUPT TĂCEREA! CE A SPUS DESPRE LUIZA MELENCU)