Probleme pentru Jador și Culiță Sterp, O melodie de top la care au colaborat, ștearsă de pe YouTube. MOTIVUL

Publicat: 07/06/2020 | 12:30

Jador și Culiță Sterp au lansat împreună, recent, o melodie, care a ajuns rapid în topul vizualizărilor. Din păcate pentru ei, piesa a fost ștearsă de pe YouTube. Culiță Sterp a fost sincer și a dezvăluit motivul pentru care melodia a dispărut.

Citește și: Muzica nu este singurul domeniu care îi aduce bani lui Jador! Din ce reușește manelistul să câștige milioane în conturi

În doar trei săptămâni de la lansare, melodia a adunat zece milioane de vizualizări. Din câte se pare, linia melodică a piesei era împrumutată din creația unui artist originar din Albania. Ulterior, acesta din urmă a solicitat ca melodia să fie pe contul lui de YouTube și toți banii care provin de pe urma vizualizărilor să intre la el în buzunar.

Eu vorbisem cu băiatul ăla care cântă originala, din Albania. Am printul cu el (n.r. print-ul conversației) și l-am întrebat dacă putem să facem un cover după piesa lui. Până la urmă nu a fost cover că am piesa seamănă cam 70%. Cover înseamnă să semene 100%. Noi am schimbat ritornele, am schimbat multe chestii și a zis că da, putem să facem, nicio problemă”, a spus Culiță Sterp.

Află și: Fiul lui Adi Minune, mărturisire uluitoare despre Vulpița de la Acces Direct! Adrian Simionescu Jr. a filmat-o pe “vedeta” de la Antena 1

Culiță Sterp îl atacă pe artistul albanez: “I-a fost ciudă!”

Potrivit lui Culiță Sterp, artistul din Albania ar fi luat-o razna când a văzut că piesa se bucură de un real succes.

Omul când a văzut că piesa a făcut 10 milioane de vizualizări într-o trei săptămâni, i-a fost ciudă. Mi-a dat strike: ce produce piesa de acum să intre în contul lui. Nu-i problemă, am zis ‘asta e’, nu mă mai interesau banii, am zis măcar să asculte lumea piesa. Și după trei zile am văzut că s-a șters piesa de pe Youtube. Din cauza strike-ului lor, probabil. Și nu am mai pus-o că am zis că nu vreau să am probleme”, a mai spus Culiță Sterp pe vlog-ul Reei și Tinei.