Probleme pentru clanul Corduneanu. Bogdănel, ridicat de mascați după ce a încercat să facă pace între două videochatiste

Publicat: 24/12/2020 | 13:57

 Bogdănel Corduneanu, unul dintre membrii clanului Corduneanu, care a fost ridicat de mascați în timp ce încerca să facă pace între două partenere de videochat, s-a ales cu dosar penal. 

De la o discuție simplă s-a ajuns la scandal, iar acum interopul a ajuns iar în spatele gratiilor. Acum membrul celebrei grupare interlopă din Iași riscă să fie arestat și condamnat.

„Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că doi bărbați de 37, respectiv 21 de ani ar fi amenințat cu acte de violență și ar fi intimidat un alt tânăr de 21 de ani, pentru a le remite bani, respectiv echivalentul în monedă virtuală.

Citește și: Costel Corduneanu și-a dat în judecată fosta nevastă! Vrea împărțirea averii

La data de 22 decembrie, polițiștii au depistat în flagrant delict pe tânărul de 21 de ani, bănuit de comiterea faptei, după ce ar fi luat de la persoana vătămată 8.200 de lei. În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale, iar în activități au fost angrenați și polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Iași. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), citat de Bzi.ro.

Cum a ajuns Bogdănel în mijocul scandalului

Povestea începe cu două tinere s-au apucat să facă videochat împreună, cu acordul iubiților lor. După o vreme, una dintre tinere a renunțat la colega ei și a făcut videochat pe cont propriu.

Apoi, prietenul fetei care a rămas fără parteneră a vrut să se răzbune și i-ar fi cerut fostului partener să-i plătească câteva mii de euro. Pentru a primi acești bani, tânărul care a ajuns în arest a apelat la Bogdănel Corduneanu.

Cel din urmă s-ar fi întâlnit cu victima și i-ar fi spus să plătească banii ceruți, că așa ar fi mai bine. Victima a depus o plângere pentru șantaj, iar polițiștii ieșeni au acționat ca la carte.

Pentru Bogdănel Corduneanu, întreaga poveste nu a făcut decât să-i mai aducă un dosar penal. Trebuie precizat faptul că în urmă cu câteva săptămâni Bogdănel Corduneanu a ajuns din nou în arest pentru că nu a respectat o hotărâre judecătorească, mai scrie sursa citată mai sus.

Nu rata: În ce belele a intrat iubitul Innei. Deliric a fost luat în vizor de „Beleaua” Corduneanu: „Este o p*** fără caracter”