Probleme pentru Andra Măruță! Vedeta Pro Tv a ajuns cu fetița ei, Eva, la medic

Publicat: 09/12/2019 | 15:05

Micuța Eva, răsfățata familiei Măruță, a ajuns la doctor, însoțită – firește – de îndrăgita artistă. Cabinetul medicului stomatolog nu a fost, totuși, o sperietoare pentru fetiță, iar totul s-a desfășurat în așa fel încât fetița să nu rămână cu… amintiri neplăcute după o astfel de vizită.

Nu a fost nimic grav, din fericire, ci doar de un control de rutină, cu atât mai mult cu cât Andra vrea să se asigure că dințișorii Evei se prezintă în condiții… perfecte.

”Dentista noastră e prietena noastră! Așa m-au învățat mami și tati! E simpatică și are și jucării la cabinet!’”, a scris Andra în dreptul fotografiei postate în mediul online. Iar zâmbetul Evei, admirat de toți internauții, confirmă faptul că vizita la ”nenea doctorul” a fost una în timpul căreia atmosfera nu a înfricoșat-o, ba chiar din contră.

Cătălin Măruță: ”Nu știu cum țipă alte soții”

Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Fanii lor își doresc să știe totul despre ei și nu ratează nicio apariție publică pe care aceștia o au împreună sau separat și nu numai. Invitat într-o emisiunie de la radio, prezentatorul TV a dat-o de gol pe soția lui în legătură motivul care o determină să țipe prin casă… Ei bine… nu, nu soțul ei o supără, ci fiul ei… Explicația? De obicei, David nu îi răspunde vedetei atunci când îl strigă. â

“Când se enervează pe tine prin casă, soția ta, Andra, țipă mai melodic decât alte soții?”, a întrebat unul dintre moderatorii emisiunii “Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș și Ionuț Bodonea”.

“Bă, nu știu cum țipă alte soții… (n.r.: râde), nu știu cum țipă alte soții,  dar… Andra, dacă țipă melodic?!…”, a spus Cătălin Măruță în cadrul interviului oferit recent în emisiunea de la “Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș și Ionuț Bodonea” de la Radio Europa FM.