Probleme mari pentru Speak, după încheierea filmărilor de la Asia Express: „A avut nevoie de terapie”

Publicat: 12/04/2020 | 21:57

Competiția Asia Express a fost la fel de dură pentru fiecare concurent în parte. Dacă unii și-au revenit mai repede după această experiență, alții au avut nevoie de un timp mai îndelungat pentru a reveni la viața pe care o aveau înainte de participare. 

Speak și Ștefania, iubita lui, au venit la Asia Express și au încercat să facă față tuturor probelor. Chiar dacă unele dintre ele erau grele și îi solicitau foarte mult din punct de vedere fizic, cei doi concurenți au făcut tot ce au putut pentru a fi mereu cei mai buni.

CITEȘTE ȘI – ZI MARE PENTRU SPEAK ȘI ȘTEFANIA! CEI DOI AU SĂRBĂTORIT TREI ANI DE RELAȚIA ȘI AU GÂNDURI SERIOASE

Cu toate acestea, după încheierea filmărilor, Speak a avut nevoie de 2 săptămâni pentru a-și reveni în urma experienței, iar iubita lui chiar a apelat la ajutorul specialiștilor, pentru a se putea readapta la viața pe care o avea înainte de a pleca în această experiență. Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Ștefania și Speak au povestit totul despre experiența de după Asia Express, dar și de timpul de care au avut nevoie, pentru a-și reveni după competiție.

„Mi-am revenit de vreo două săptămâni. Până acum două săptămâni nu ieşeam din casă. M-a marcat”a spus Speak, pentru sursa citată.

„A avut nevoie de terapie şi nu a făcut, aşa că şi-a revenit greu”, a completat și iubita artistului.