Probleme mari pentru Daniela Crudu, după ce a fost bătută de iubit. Ce se întâmplă cu vedeta: „Simte că nu mai este așa cum era”

Publicat: 09/03/2020 | 09:18

A trecut aproape o lună de când Daniela Crudu a încasat o bătaie soră cu moartea din partea iubitului său, Seco Dubravko. Se pare că vedeta și-a reluat obiceiurile și s-a reîntors în lumea mondenă, dar se confruntă cu o problemă care îi dă mari bătăi de cap. 

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, Daniela Crudu se confruntă cu o problemă mare, la aproape o lună de când a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei croat. Chiar dacă a ieșit din nou în lumina reflectoarelor, bruneta petrece foarte mult timp și acasă, pentru a se recupera complet în urma celor întâmplate. Sursa citată informează că fosta asistentă tv s-a cam îngrășat, lucru ce nu îi este tocmai pe plac.

”Daniela s-a îngrășat. Adică, ca să fie clar, a pus vreo 2 kilograme, dar acum e nemulțumită, că simte că nu mai este așa cum era ea de slabă. Nici nu se văd kilogramele alea pe ea, dar ea deja a intart la dietă, vrea să facă sport, e chiar disperată. Se plânge de kiloramele alea de parcă ar fi 20 nu 2…”, a spus o prietenă de-ale Danielei Crudu, pentru sursa menționată.

Cu toate că Seco Dubravko i-a dat o bătaie cruntă brunetei, se pare că vedeta s-a decis că este mai ok să-l ierte și cei doi s-au împăcat. Chiar dacă a făcut acest pas, Cruduța este mult mai atentă acum la bărbatul care a băgat-o în spital și l-a pus pe bărbat să-i promită că îi va plăti toate intervențiile estetice, pentru a arăta ca înainte.

”Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, a mai spus prietena Danielei Crudu, pentru sursa citată.