Probleme grave pentru Gheorghe Dincă, în spatele gratiilor. Criminalui din Caracal i s-a făcut rău în arest

Publicat: 02/03/2020 | 10:28

Apar noi informații legate de starea de sănătate a lui Gheorghe Dincă. De-a lungul celor 7 luni de când se află în arest, criminalul din Caracal care susține că le-a răpit și le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu a avut mai multe probleme medicale, iar acum se pare că totul este cum nu se poate mai rău pentru acesta.

Criminalul din Caracal are din nou probleme de sănătate! Aflat în arest de 7 luni, Gheorghe Dincă se pare că se confruntă din nou cu neplăceri de ordin medical. Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, acesta a acuzat stări de rău în arestul IPJ Olt, însă avocatul lui Dincă nu a vrut să comenteze acest subiect. De-a lungul timpului, Gheorghe Dincă a ajuns de mai multe ori pe mâna medicilor, după ce a început să se simtă rău în spatele gratiilor.

Criminalul din Caracal a fost suspect de diabet, i s-a făcut chiar și un EKG, a ajuns și la ORL, dar și la oftalmologie. În momentul în care a ajuns în arestul Capitalei, Gheorghe Dincă s-a plâns de faptul că nu se simte în largul lui cu colegii de celulă, lucru pe care l-a menționat și în arestul din Slatina. Cu toate acestea, oamenii sunt de părere că Gheorghe Dincă se folosește de aceste pretexte legate de probleme de sănătate, pentru a mai ieși din arest și pentru a mai schimba aerul din închisoare.

Ancheta bate pasul pe loc de 7 luni

În luna iulie a anului trecut, Gheorghe Dincă declara în fața oamenilor legii că le-a răpit și le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu. Cu toate acestea, cadavrele celor două fete nu au fost găsite nici până în prezent, iar ancheta este departe de a se finaliza. A fost și încă este un drum anevoios pentru magistrați, având în vedere faptul că multe dintre piesele puzzle-ului nu se prea potrivesc între ele.

Gheorghe Dincă rămâne personajul care a reușit să șocheze întreaga Românie prin faptele sale, dar și prin lejeritatea de care a dat dovadă ori de câte ori a început să povestească, în fața oamenilor legii, despre cum le-a ucis pe cele două fete. În tot acest timp, părinții Luizei Melencu și ai Alexandrei Măceșanu nu și-au pierdut speranța nicio clipă șpi s-au gândit mereu că cele două ar fi în viață.