Probleme grave de sănătate pentru Nicole Cherry! Artista a ajuns de urgență la spital: „Nu m-am simțit foarte bine”

Publicat: 06/03/2020 | 09:51

Veste tristă pentru toți fanii lui Nicole Cherry! Artista a ajuns de urgență pe mâna medicilor și a rămas internată în spital, după ce s-a confruntat cu o toxiinfecție alimentară. 

Nicole Cherry a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat mai multe stări de rău. Extrem de asumată și apropiată de publicul său, dar și de fanii pe care îi ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei, Nicole Cherry le-a mărturisit acestora ce s-a întâmplat și le-a spus că nu este cazul să-și facă griji. Mai mult, într-o notă de autoironie, artsta a făcut haz de necaz și, deși aflată pe patul de spital, le-a zis tuturor că machiajul îi rezistă!

Se pare că Nicole Cherry a ajuns de urgență pe mâna medicilor după ce a consumat un aliment care, cel mai probabil, nu i-a picat prea bine. „Mi s-a făcut un pic rău de la un aliment pe care l-am mâncat, încă nu ştiu exact care, dar uitaţi-vă şi voi cum mi-a rezistat machiajul ăsta. De aseară, de ieri de la ora 2:00 de când mi s-a făcut un pic rău până acum am rămas aici la spital , pentru că nu m-am simţit foarte bine şi am zis că mai bine să fiu aici aproape de oameni care mă pot ajuta”, a transmis Nicole Cherry într-un videoclip pe care l-a postat pe Instagram.

„Da, incredibil ce bine arăt. Şi aşa bolnavă arăt bine. Bolnavă… nu ştiu cum să mă numesc. Cred că o să-mi pară rău că am făcut Story-urile astea că mie nu îmi place să… adică niciodată nu am făcut şi credeţi-mă că nu e prima dată când mi se întâmplă asta, se pare că parcă atrag aşa atenţia, vreau să am atenţie şi nu sunt genul ăsta. Nu-mi place. Dar voiam doar să văd arăt machiajul şi ce bine arăt eu şi credeţi-mă că n-am avut o seară bună deloc, dar de…”, a mai spus Nicole Cherry, făcând haz de necaz.