Probleme financiare pentru What’s Up după ce a ”primit” control judiciar. E vorba de o avere!

Publicat: 17/12/2019 | 23:00

What’s Up s-ar confrunta cu serioase probleme financiare după ce a ”primit” control judiciar. Din cauză că nu mai are voie să plece din Capitală, artistul și-ar fi anulat mai multe concerte și e pe cale să piardă o sumă colosală. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU ȘI DORIAN POPA S-AU APROPIAT SUSPECT DE MULT PE PLATOURILE DE FILMARE)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de problemele cu care se confruntă What’s Up. (VEZI ȘI: ADEVĂRUL DESPRE VÂNĂTĂILE LUI WHAT’S UP)

În urmă cu aproximativ o săptămână, What’s Up a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce și-a bruscat iubita, apoi a făcut scandal  la secția de poliție. De asemenea, artistul s-a ales și cu un dosar pentru ultraj, după ce ar fi mușcat de picior un om al legii.

Ar putea pierde o sumă colosală

Problemele nu se opresc aici pentru cunoscutul artist. După scandalul în care a fost implicat, cântărețul se confruntă cu serioase dificultăți financiare. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, din cauza controlului judiciar, majoritatea concertelor pe care artistul le avea programate în perioada sărbătorilor de iarnă sunt la un pas să fie anulate, din moment ce What’s Up nu are voie să părăsească Bucureștiul.

Dacă nu primește rapid o aprobare din partea autoritălor, cântărețul riscă să piardă o sumă de-a dreptul colosală. Sursele noastre susțin că What’s Up ar pierde aproximativ 30.000 de euro dacă nu se prezintă la concertele pe care le are programate în țară în următoarea perioadă. (NU RATA: AMNA, DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE LA 5 LUNI DE LA DIVORȚ)

What’s Up se confruntă cu serioase probleme financiare după episodul violent de acum o săptămână

What’s Up riscă un an de închisoare

”Marius Ivancea a fost audiat destul de repede la Parchet, la fel și cei implicați în caz, inclusiv iubita lui și martorii. Cum a sărit la trei polițiștii, i-a amenințat brutal, fizic și verbal, el are la dosar trei fapte de ultraj, ceea ce înseamnă că, la finalizarea anchetei, pedeapsa lui va fi mai mare cu o treime decât cea prevăzută de lege. Conform Codului Penal, insulta, calomnia ori amenințarea săvârșită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă contra unui funcționar public care îndeplinește o funcție ce implică exercițiul autorității de stat, aflat în exercițiul funcțiunii ori pentru fapte îndeplinite în exercițiul funcțiunii, se pedepsesc cu închisoare de la trei luni la un an. Deocamdată, What’s Up este cercetat sub control judiciar timp de 60 de zile”, a spus Andreea Ceaușu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, acolo unde sunt continuate cercetările în acest caz.

Simina, declarații după ce What’s Up a fost încătușat!

“Sunt șocată! Din fericire, nu sunt implicată. Noi nu am mai vorbit de mult timp, eu am aflat de la voi de ceea ce s-a întâmplat. Sunt uimită de cele auzite, nu pot să comentez prea multe, pentru că nu știu ce s-a întâmplat exact. Dar ce pot să vă spun este că sunt alături de Alice”, a declarat Simina, fosta soție a lui What’s Up, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)