Probleme de sănătate pentru Elena Ionescu de la Survivor România. De ce nu a mai avut vedeta menstruație timp de 4 luni: „Existau niște șocuri”

Publicat: 02/06/2020 | 10:30

Experiența de la Survivor România a fost presărată cu de toate pentru Elena Ionescu. Deși se bucură din plin de marele titlu de câștigătoare a competiției, artista s-a confruntat și cu probleme serioase de sănătate, despre care nu s-a temut să vorbească deschis. 

Elena Ionescu este una dintre cele mai asumate vedete de la noi. Artista nu are nicio reținere să spună lucrurilor pe nume și, pentru că își respectă fanii extrem de mult, îi ține mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei. În Republica Dominicană, Elena a avut parte de numeroase experiențe, atât plăcute, cât și neplăcute.

NU RATA – LINO GOLDEN, DEZVĂLUIRI DUREROASE! CE NU S-A VĂZUT LA SURVIVOR ROMÂNIA: „N-AM MÂNCAT NIMIC”

Elena Ionescu, probleme de sănătate după participarea la Survivor România

De exemplu, din cauza schimbărilor ce au avut loc în organismul său odată cu plecarea din România și cu îndurarea condițiilor grele de la Survivor România, Elena Ionescu nu a mai avut menstruație timp de 4 luni. Mai mult, artista a povestit și care a fost motivul din cauza căruia a luat în greutate.

„Am văzut că foarte mulți v-ați mirat că m-am îngrășat la Survivor. Ei, bine, să știți că nu e din pricina mâncării. Este vorba de o problemă hormonală care se întâmplă, am înțeles eu, frecvent, celor care merg în astfel de competiții, chiar și la Survivor. Este o dereglare pe care nu pot s-o gestionezi… Atunci când corupul nu mai mănâncă foarte mult timp și câștigă niște recompense ca cele pe care le câștigam noi, evident că exisatu niște șocuri pe care noi le dădeam organismului.

CITEȘTE ȘI – ELENA IONESCU A CÂȘTIGAT SURVIVOR ROMÂNIA, DAR A TRECUT PRIN MOMENTE TERIBILE. CUM ARATĂ PICIOARELE VEDETEI LA FINALUL COMPETIȚIEI

Tot din această problemă nu am mai avut ”perioadă” (menstruație n.r.). ”Perioada” mea nu a mai venit de 4 luni de zile. E foarte greu să spun din pricina căror motive, dar probabil că toate acestea s-au cumulat, s-au adunat și s-a ajuns la aceast problemă pe care astăzi o am. Nu știu dacă știți, eu sunt foarte activă și fac sport pentru mine, în primul rând, pentru sănătate. Inclusiv când eram însărcinată cu beblușul meu făceam foarte mult sport și eram la aceleași kilograme pe care le am acum”, a dezvăluit Elena Ionescu, pe vlogul său.