Probleme cu localnicii pentru Mark Zuckerberg, pe insula pe care și-a cumpărat-o / VIDEO

Publicat: 04/05/2021 | 12:34

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, și-a cumpărat mai multe terenuri pe Insula Kauai, pe care a plătit nu mai puțin de 53 milioane de dolari. Ar fi avut, însă, anumite probleme cu localnicii.

Mark Zuckerberg şi soţia lui, Priscilla Chan, au achiziționat, recent, aproape 8.000 de metri pătrați. În total, cei doi dețin pe insula din Hawaii 18.000 de metri pătrați.

Ultimul teren pe care l-au cumpărat se află lângă o insulă publică pe nume Lepeuli. Nu o vor folosi doar ei, au de gând să o lase deschisă și pentru alte persoane.

Însă, încă din 2014, de când au început să cumpere teren, Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan au avut probleme cu localnicii. CEO-ul Facebook a construit un zid în jurul proprietății și a ajuns în instanță cu mai multi oameni din zonă.

Probleme cu localnicii pentru Mark Zuckerberg. A ajuns înstanță

Aceștia din urmă au susținut că dețin parcele de teren pe care le achiziționase Mark Zuckerberg. Nu mai trebuie să precizăm cine a ieșit câștigător.

Familiile ajung să cheltuiască mai mult pentru reprezentanţii legali decât primesc în schimb. Imaginaţi-vă dacă sunteţi dintre aceste familii şi al șaselea cel mai bogat om din lume, cu cea mai bună echipă de avocaţi din lume, trimit o scrisoare şi îţi spun că o să-ţi cumpere terenul şi dacă puteţi ajunge la o înţelegere. Nu vei ajunge la un acord dacă nu ai şi tu avocaţi”, spunea Kaniela Ing, reprezentantul familiilor din Hawaii.