PRO TV l-a înlocuit (pe ultima sută de metri) pe Andi Moisescu cu un fost prezentator de la Kanal D!

Publicat: 28/02/2020 | 23:59

Lovitură de teatru în culisele mega-show-ului TV! După ce v-am prezentat, în exclusivitate, AICI, cel mai bine păstrat secret din PRO TV plus multe alte detalii despre emisiunea care și-a propus să doboare recordurile de audiență, noi amănunte de senzație au ieșit la iveală. Șefii din Pache Protopopescu au luat o decizie uluitoare, de ultim moment. Andi Moisescu a fost înlocuit cu un fost prezentator de la Kanal D. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (CITEȘTE ȘI: ”MANECHINA” LUI CĂTĂLIN BOTEZATU RUPE TĂCEREA DUPĂ CE I-A SPART DINȚII IUBITEI FOSTULUI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații-bombă din culisele noului show de televiziune cu care PRO TV și-a propus să ”spargă” piața media. (NU RATA: CORONAVIRUSUL ”LOVEȘTE” ÎN SHOWBIZ)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, cu puțin timp înainte de începerea filmărilor, boșii din PRO TV au luat o decizie incredibilă. Pe ultima sută de metri, producătorii mega-proiectului TV ”Masked Singer România” au făcut o schimbare extrem de importantă în echipa prezentatorilor. Mai exact, Andi Moisescu, vedeta trustului, care urma să prezinte show-ul alături de Selly, a fost înlocuit de un fost prezentator de la Kanal D, nimeni altul decât …Jorge.

Andi Moisescu și șefii de la PRO TV nu s-ar fi înțeles la bani

Conform surselor noastre, această modificare s-a produs după ce șefii din Pache Protopopescu și Andi Moisescu n-ar fi ajuns la un numitor comun când a venit vorba de remunerația cuvenită. Concret, Andi Moisescu și șefii de la PRO TV nu s-ar fi înțeles la bani, iar cei din urmă au recurs la o schimbare de ultim moment. Așa că, alături de Selly, la cârma noului show va sta fostul prezentator de la Kanal D. (VEZI ȘI: A ÎNCERCAT UN FLIRT CU AGENTUL DE LA RUTIERĂ, DAR DEGEABA)

Andi Moisescu a fost înlocuit cu Jorge

Cine sunt cei patru detectivi din show-ul ”Masked Singer România”!

INNA, unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, cu reușite pe plan internațional și cu sute de concerte în întreaga lume, intră în rolul de detectiv și va încerca să-și folosească flerul și toate abilitățile de cântăreț și compozitor pentru a descoperi celebritățile de sub măști.(NU RATA: SEXOASA DE LA ”BRAVO, AI STIL!” S-A PISICIT PE UN MERCEDES ÎN ”CARTIERUL MILIONARILOR”!)

Actor, producător de filme și scenarist, Codin Maticiuc este un „bad boy”, autor de bestseller și unul dintre cei mai citiți bloggeri din România. La Masked Singer România, el va încerca să afle cine se ascunde în măști și prin prisma informațiilor pe care le deține despre toate vedetele.

Horia Brenciu, unul dintre cei mai iubiți entertaineri din România, care, de-a lungul anilor, a descoperit o mulțime de voci incredibile, a renunțat la postul de jurat pentru noua provocare, detectiv în noul show lansat de PRO TV.

Ana Morodan este printre primele și cele mai puternice celebrități online din România. Extravaganța și umorul savuros au ajutat-o să treacă din zona de influencer în cea de celebritate de media clasică. Vedeta a susținut că noul proiect în care s-a implicat o să fie ceva ce nu s-a mai văzut în piața media de la noi. (VEZI ȘI: CUSCRA MULTIMILIONARĂ A LUI HREBENCIUC A DIVORȚAT DE ”NABABUL DE LA CFR” ȘI …)

Cei patru detectivi din show-ul ”Masked Singer România”

Povestea show-ului

“Masked Singer România” este un show TV în care vedetele intră în pielea unor personaje fantastice. Nimeni nu va ști identitatea acestora, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv față de familie și prietenii apropiați. În fiecare ediție, măștile vor cânta și se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va demasca și va părăsi show-ul. Un grup de detectivi, format din Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, va încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, ajutat fiind de informațiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)