Pro TV, ce lovitură! Ce se întâmplă cu Andreea Esca

Publicat: 05/02/2020 | 08:32

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate și profesioniste prezentatoare de știri de la noi. De-a lungul timpului s-a spus de foarte multe ori că are un salariu colosal și nu este deloc de mirare, căci chiar și după atâția ani, Esca este tot în top!

Știrile de la Pro TV, prezentate de Andreea Esca ocupă, în continuare, locul fruntaș! Așadar, potrivit informațiilor oferite de paginademedia.ro, celebra moderatoare nu poate fi detronată deloc și oricine ar încerca să facă acest lucru, se poate confrunta doar cu eșecul.

Se pare că Andreea Esca și buletinul ei de știri reprezintă partea preferată a majorității românilor, căci nu este de mirare că marchează o audiență uriașă, la Pro Tv. Nu mai puțin de 2 milioane de oameni stau în fața televizorului, de la început și până la sfârșit, pentru a afla ce se mai întâmplă în țară și în lume. Buletinul de știri al Andreei Esca este urmărit de oameni atât din mediul urban, cât și din mediul rural, mai informează sursa citată. De asemenea, jurnalul de știri al Andreei Esca este cel care are cel mai mare impact și asupra tinerilor.

Pe locul 2 se clasează jurnalul prezentat de Andreea Berecleanu, Observator, de la ora 19:00. Nici cifrele Antenei 1 nu sunt prea mici, căci aproximativ un milion și jumătate de oameni preferă să urmărească buletinul de știri al moderatoarei.

Ce salariu are Andreea Esca, la Pro TV

De-a lungul timpului au existat numeroase zvonuri cu privire la remunerația pe care o încasează, lunar, Andreea Esca. S-a spus că moderatoarea buletinului de știri ar avea numai 5.000 de euro pe lună, însă, în anii anteriori s-a speculat faptul că prezentatoarea ar încasa chiar și 50.000 de euro pe lună!