Pro TV, amendat drastic de CNA! Florin Călinescu a comis-o grav la Românii au Talent : „Să-şi controleze limbajul”

Publicat: 23/04/2020 | 18:07

Florin Călinescu este considerat de foarte mulți un adevărat”one man show”, iar apariția în postura de jurat la ”Românii au Talent” a confirmat, în repetate rânduri, această etichetă. Dar există și unele comentarii făcute de actor care nu sunt, totuși, pe placul Consiliului Național al Audiovizualului, iar în urma unor astfel de ”ieșiri în decor” cu tentă sexuală s-a ajuns la o amendă consistentă.

Postul Pro TV a fost amendat cu 25.000 de lei, informează paginademedia.ro, și asta pentru că Florin Călinescu – așa cum au concluzionat unii dintre membrii CNA – nu își poate ”controla” limbajul în timpul emisiunii ”Românii au Talent”. Radu Herjeu a considerat chiar că emisiunea, în astfel de condiții, ”prezintă un pericol” pentru minori și nu este pentru prima dată când se întâmplă asta. Limbajul ar trebui filtrat pe parcursul emisiunii, numai că nu se întâmplă așa ceva.

”Astfel de discuții pot fi, poate, așteptate la iUmor, dar la Românii au talent, care e emisiunea cu cea mai mare audiență în rândurile copiilor, părinții își lasă copilul pentru că nu se așteptă să se audă astfel de discuții. Emisiunea nu prezintă, teoretic, un pericol pentru un minor, dar uite că prezintă. În privința limbajului, care spuneți că e filtrat, oare cum e acel limbaj nefiltrat? Nu este prima dată, eu am încercat să vă atrag atenția asupra scăpărilor lui Călinescu, dar se pare că nu a interesat pe nimeni și de aia s-a ajuns la astfel de discuții în platou, despre cum face sex Mihai Petre”, a spus Radu Herjeu, cel care a propus amenda.

Cred că ar trebui să-și controleze limbajul Florin Călinescu„, a declarat și Dorina Rusu, membru CNA.

(VEZI ȘI AICI: MIHAI PETRE A CEDAT! A MERS LA CONCURENTA SEXY DE LA ROMÂNII AU TALENT, A ÎMBRĂŢIŞAT-O ŞI… FLORIN CĂLINESCU A LUAT FOC: “ELWIRA, AM CEVA SĂ ÎŢI SPUN”)

Câteva dintre comentariile lui Florin Călinescu care au dus la primirea amenzii de 25.000 de lei

–  Pavel, sa-ți dau un exemplar din cartea meaCum s-o bagi din prima. (n.red. – după ce Pavel Bartoș a ratat o aruncare la coșul de baschet).

–  Am inițiat o partidă de sex la ora trei și zece și când mi s-a părut că mi-am făcut datoria era două și un sfert.

–  În mintea mea, m-am uitat la ea, părea moartă, zic, ce dracu! Oricum am exagerat anul ăsta, am (bip) odată, trebuie să o mai răresc.

Totodată, precizează sursa citată mai sus, a mai fost și o discuție între jurați:

  • Mihai Petre: Iar am un sentiment ciudat.
  • Andra: Dar ce-i cu sentimentele astea?
  • Mihai Petre: Nu știu, am senzația că o să se întâmple ceva grandios.
  • Florin Călinescu: Mi se scoală mie…

(CITEȘTE ȘI: FLORIN CĂLINESCU NU SE LASĂ! ANDRA, ASALTATĂ DE AVANSURI, LA ROMÂNII AU TALENT! DERAPAJ INCREDIBIL, LA PRO TV: „NU ERAM EU CU 15 ANI MAI TÂNĂR…”)