Pro TV a luat decizia! Tudor Chirilă, dat afară de la Vocea României?

Publicat: 20/12/2019 | 11:47

Decizie absolut surprinzătoare la Pro TV. Serialul ”Vlad” s-a bucurat de audiențe uriașe, iar reprezentanții Pro TV nu vor să piardă ocazia de a obține mai mult. Un adevărat ”plan secret” va fi pus în aplicare, telespectatorii serialului fiind la un pas de a avea o mare surpriză vizuală.

Tudor Chirilă ar fi în pole-position pentru a obține un rol în acest serial, iar impactul media ar fi, cu certitudine, demn de a fi luat în seamă. Carismaticul Tudor s-ar integra de minune printre personajele din scenariu, iar o astfel de ipoteză nu pare ieșită din comun. Totul ar veni și pe fondul unei ușoare scăderi a audienței, în ultimele săptămâni, iar o figură nouă și, mai ales, de impact, ar face bine întregii povești televizate.

Tudor Chirilă

Însă asta poate însemna și plecarea lui Tudor Chirilă de la ”Vocea României”, iar fanii săi se împart deja în două tabere. Serialul ”Vlad” este programat, conform click.ro, în perioada ianuarie-februarie 2010, ”Vocea României” se încheie, iar Tudor Chirilă ar putea începe filmările, chiar după Crăciun.

Tudor Chirilă, despre iubita lui: ”O mamă creativă, veselă şi fericită”

Tudor Chirilă nu a vorbit niciodată despre relația lui cu Iulia Mîzgan, cu o singură excepție, făcută pe blogul său personal. “Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”, a scris artistul său pe blogul lui. Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan și-au început povestea de dragoste în 2013.

După un an de relație, cei doi au devenit părinți. Acum au doi băieți. Fiul cel mic al cântărețului a venit pe lume în vara lui 2016, iar despre sarcina partenerei juratului de la “Vocea României” s-a aflat în aprilie – practic, cu câteva luni înainte de nașterea lui. Totul a ieșit la iveală după ce cei doi parteneri au mers la lansarea filmului “Dincolo de calea ferată”. Iulia Mîzgan, bistrițeancă, lucrează la un post de radio în calitate de angajată a departamentului de marketing.