Pro TV a făcut anunțul oficial! Va mai exista sau nu „Românii au Talent”?

Publicat: 16/01/2020 | 11:31

Pro TV a făcut cel mai așteptat anunț! Iubitorii emisiunii „Românii au talent” așteaptă cu sufletul la gură să afle dacă cel mai mare concurs de talente de la noi din țară va mai continua și în acest an. 

Pro TV a anunțat că sezonul cu numărul 10 al concursului de talente „Românii au talent” este gata să se difuzeze și în acest an. Astfel, toți cei care stau în fața televizoarelor pentru a afla ce abilități mai au românii, pot să se liniștească și să se pregătească pentru un sezon pe care jurații îl vor de 10. Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre și Florin Călinescu sunt gata să primească cele mai inedite talente pe scena concursului și să ofere locuri în semifinală celor mai norocoși dintre ei.

„Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”  a declarat Andra, despre noul sezon al competiției „Românii au talent”.

„Mă aștept să avem unul dintre cele mai bune sezoane, poate cel mai bun de până acum. În toți acești ani am acumulat foarte multă experință. Talentele nu ne aparțin, dar noi vom încerca să le punem cât mai bine în pagină. De la masa juraților le vom judeca în primul rând cu inima” a spus și Andi Moisescu.

„Sunt bucuros că începem un nou sezon, sezonul cu numărul 10, cifră rotundă. În acest sezon aniversar avem parte și de schimbări majore. Mie mi-a fost greu să dau un golden buzz, sunt curios cum mă voi descurca cu două! Este important să las lucrurile să se întâmple și să reacționez cât mai firesc în funcție de momentele care apar pe scenă. Abia aștept să mă bucur de spectacol” a completat și Mihai Petre. 

„Pentru mine, personal, 10 perfect este ceva ce nu am avut niciodată, dar sper din toată inima ca acest sezon să primească nota 10. Orice concurent care vine la această emisiune este un câștigător și așteptarea mea este ca publicul să aprecieze toți concurenții!” a încheiat Florin Călinescu.

Filmările „Românii au talent” au început deja de câteva luni, iar telespectatorii sunt nerăbdători să înceapă noul sezon!