Pro TV a făcut anunțul. Ce se întâmplă, chiar de Crăciun, cu Adela Popescu și Cove la ”Vorbește lumea”

Publicat: 23/12/2019 | 14:42

Adela Popescu și Cove vor avea invitați surpriză, începând chiar de astăzi, iar edițiile speciale ale emisiunii ”Vorbește lumea” vor oferi telespectatorilor nu numai musafiri cu nume , ci și colinde sau alte materiale cu totul speciale.

Alina Sorescu și elevii școlii ei de muzică le vor cânta românilor, Dragoș Bucur și soția sa – Dana Nălbaru – vor povesti cum sunt sărbătorile într-o casă cu trei copii, iar Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project, își va deschide ușa casei pentru a permite curioșilor să vadă cum trăiește un artist. Nu vor lipsi nici Oana Cuzino, Sore sau Matteo, iar Adela Popescu spune că nu vor lipsi buna dispoziție și optimismul.

”De sărbători, fericiți nevoie mare, ne vom primi oaspeții cu daruri și le vom asculta poveștile. Invitați unul și unul, gătiți ca de sărbătoare, vor intra în casele dumneavoastră să vă aducă bună dispoziție și optimism”, a spus Adela Popescu, potrivit playtech.ro.

“Sărbătorile de iarnă sunt despre familie, iubire, credință și despre puterea de a dărui. În fiecare dimineață ne-ați primit în casa voastră cu brațele deschise, așa că vă invităm să trăim împreună magia sărbătorilor și să petrecem împreună”, a declarat Cove.

”M-am gândit s-o duc eu la platou”

La împlinirea vârstei de 33 de ani, Adela Popescu a avut parte de o surpriză din partea partenerului de viață. Pe lângă darul special pe care i l-a pregătit cu ocazia acestui eveniment, Radu Vâlcan a mai avut o idee care a fost apreciată la justa valoare de Adela. El a decis să o ducă la serviciu cu mașina pentru ca sărbătorita… să poată sta cât dorește pe telefonul mobil și să răspundă tuturor mesajelor pe care le-a primit. Blocați în traficul infernal din București, cei doi soți și-au făcut un selfie, iar Radu Vâlcan a fost cel care l-a postat pe Internet.

“M-am gândit s-o duc eu la platou pentru că sigur va sta numai pe telefon.???? La mulți ani, iubirea mea!????☺️????”, afost  mesajul scris de soțul sărbătoritei pe contul lui oficial de Instagram.