Priveghi cu focuri de artificii și Tzâncă Uraganul la microfon, în Ilfov. Polițiștii au dat amenzi în valoare de 27.500 de lei

Publicat: 07/01/2021 | 16:32

Participanții unui priveghi organizat în localitatea ilfoveană Ciorogârla în cursul zilei de 6 ianuarie au luat 43 de amenzi din partea autorităților. Un grup de interlopi ai zonei și-au plâns mortul cu artificii și cu un concert cu manelistul Tzâncă Uraganul.

Într-o casă în care au intrat de-a lungul zilei sute de oameni, manelistul ar fi primit dedicaţii din partea membrilor familiei, fără a fi respectate restricțiile impuse de pandemia de coronavirus, scrie Antena3.

Conform informațiilor făcute publice de IPJ Ilfov, polițiștii au aplicat pâna în acest moment în acest caz amenzi în valoare totală de 27.500 de lei.

Apelul preluat de poliția din Bragadiru

Polițiștii din Bragadiru au fost sesizați miercuri cu privire la faptul că în localitatea Ciorogârla într-un imobil se ascultă muzică la volum ridicat.

Ei au constatat faptul că într-un imobil, mai multe persoane participau la un priveghi, ascultând totodată muzică dată tare. Cu ocazia intervenției, polițiștii au întrerupt organizarea evenimentului.