Prințul William își sărută fiul într-o fotografie realizată de ducesa de Cambridge

Publicat: 25/12/2019 | 18:30

Prințul William își sărută fiul într-o fotografie realizată de ducesa de Cambridge și dată publicității de Crăciun, arată BBC. Fotografia alb-negru a fost realizată de ducesa de Cambridge în Norfolk pe parcursul anului 2019.

În imagine mai sunt prințesa Charlotte și prințul George, care participă în ziua de Crăciun la slujba organizată la Sandringham. Fotografia a fost publicată pe rețelele sociale cu mesajul „Crăciun Fericit!”.

În fotografie, ducele poartă o șapcă și își îmbrățișează fiul cel mic, alături de care se găsește prințesa Charlotte. Împreună cu ei este prințul George care zâmbește la cameră. Ducesa a mai fost lăudată pentru calitatea fotografiilor pe care le face și a fost numită noul patron al Royal Photographic Society. Ducesa de Cambridge este pasionată de fotografie și este văzută adesea purtând o cameră.

Palatul Kensington a publicat de multe ori fotografii realizate de Kate pentru a marca aniversări sau momente importante din viața copiilor săi. Pasiunea ducesei a devenit cunoscută în 2015, când a realizat ea însăși primele portrete oficiale ale prințesei Charlotte, în loc să angajeze un fotograf. Membrii Familie Regale britanice participă la slujba de Crăciun de la Sandringham, Norfolk, în cursul zilei de miercuri.

Ducele de Edinburgh a revenit la reședința reginei după patru nopți petrecute într-un spital în Londra. Prinţul William şi soţia sa, ducesa Catherine de Cambridge, care sunt căsătoriţi din aprilie 2011, au trei copii, prinţul Louis, în vârstă de 1 an, prinţesa Charlotte, în vârstă de 4 ani, şi prinţul George, în vârstă de 5 ani.