“Prințul țiganilor” se privatizează în plină criză. A sponsorizat-o pe fosta soție, iar actuala a luat foc…

Publicat: 04/04/2020 | 23:50

E iureș mare în familia lui Leo de la Strehaia! De coronavirus mai scapă, dar de gura soției, ba! În plină pandemie, ”Prințul țiganilor” se privatizează. A sponsorizat-o pe fosta soție, iar Dana Criminala a luat foc. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (CITEȘTE ȘI: NORA LUI LEO DE LA STREHAIA A FOST POZATĂ GOALĂ-PUȘCĂ LA SOLAR, IAR NOI AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFII!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte savuroase legate de noul business al lui Leo de la Strehaia. Din câte se pare, cel supranumit ”Prințul țiganilor” nu este afectat de criza provocată de noul coronavirus. Și asta pentru că, în plină pandemie, Leo s-a privatizat.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, recent, Leo de la Strahaia a sponsorizat-o pe fosta soție, Anca. Mai exact, acesta i-a dat banii necesari pentru deschiderea unui magazin de haine online. Din câte se pare, asocierea cu fosta parteneră de viață nu a fost pe placul Danei, actuala soție a lui Leo. Dacă de virus o să scape, de gura soției cu siguranță nu. Potrivit surselor noastre, Dana Criminala a tunat și a fulgerat când a aflat de afacerile demarate de Leo. Așa că nu-i exclus ca, în momentul când o să se întoarcă la București, ”Prințul țiganilor” să aibă parte de un scandal ”ca la ușa cortului”. (NU RATA: SEXY-DANSATOAREA CARE L-A FĂCUT BUNIC PE LEO DE LA STREHAIA A FOST IUBITA UNUI CELEBRU MANELIST)

“Prințul țiganilor” se privatizează în plină criză

A fost reținut sub acuzația de înșelăciune

În luna iulie a anului trecut, „Prințul țiganilor” a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi fost implicat într-un caz de înșelăciune alături de fiul său. (VEZI ȘI: STATUL ÎN CASĂ L-A SCOS DIN MINȚI PE UN SPANIOL. LA BUSTUL GOL, ÎNARMAT CU SĂBII, S-A LUAT LA BĂTAIE CU POLIȚIȘTII. “ERA UN OM NORMAL, FOARTE RESPECTUOS ȘI…”)

”Sunt nevinovat. Aparatele alea… urmau să se vândă. Nu le-a furat nimeni”, a spus Leo de la Strehaia în timp ce mergea spre mașina poliției.

Clientul meu a fost reținut pentru 24 de ore, acuzațiile sunt pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Este acuzat că a luat o marfă de la o anumită societate, plata nu a ajuns încă la scadență, dar a fost formată plângerea și în acest moment s-a luat măsura reținerii. Mâine va fi dus la audieri, la orele 11:00, în calitate de inculpat.

A prezentat exact cum au stat lucrurile, a dat o declarație destul de complexă, au durat vreo trei ore și ceva audierile, noi apreciem că nu este infracțiune, repet, a fost luată o marfă cu plata la termen , termenul expiră peste 32 de zile. Sub acest aspect, nu apreciem că ar putea să existe infracțiunea de înșelăciune, dar vom vedea. Se administrează probe, s-au efectuat percheziții. Vom vedea cum va fi administrat probatoriul în continuare”, declara Ioan Andrei Necea, avocatul lui Leo de la Strehaia. (VEZI ȘI: UNCHIUL LUI LEO DE LA STREHAIA A MURIT ÎNTR-UN ACCIDENT! ION MITUȘ NU PURTA CENTURĂ DE SIGURANȚĂ ȘI A FOST ARUNCAT DIN MAȘINĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)