“Prințul țiganilor”, evacuat din apartamentul de lux pentru că…

Publicat: 23/04/2020 | 11:59

”Prințul țiganilor” nu trece prin cea mai bună fază financiară a vieții sale. După ce a primit vestea că soția a înaintat actele de divorț, Leo de la Strehaia a mai încasat o lovitură dură. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile uluitoare. (VEZI ȘI: IMAGINI DE NECONCEPUT CU ”PRINȚUL ȚIGANILOR”. BAROSANUL LEO A COBORÂT LA METROU & A TRECUT LA ”DIETĂ” CU COVRIGI!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uimitoare legate de situația complicată în care se află unul dintre ”barosanii” din showbiz. (VEZI ȘI: NORA LUI LEO DE LA STREHAIA A FOST POZATĂ GOALĂ-PUȘCĂ LA SOLAR, IAR NOI AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFII!)

Un necaz nu vine niciodată singur, iar de acest lucru s-a convins și Leo de la Strehaia. Dacă, în plan sentimental, lucrurile se precipită extrem de tare – Dana Criminala arătându-se hotărâtă să pună capăt mariajului – nici în plan financiar Leo nu o duce mai bine.

Cum ar fi ajuns să se mute înapoi la Strehaia

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, ”Prințul țiganilor” ar fi fost evacuat din apartamentul de lux din complexul rezidențial din apropierea Capitalei. Din câte se pare, Leo de la Strehaia s-ar afla într-un mare impas financiar. Iar din această cauză, ar fi acumulat mai multe datorii. Concret, după ce n-ar fi achitat, timp de mai multe luni, plata chiriei, ”Prințul țiganilor” ar fi fost evacuat din locuință, motiv pentru care s-a mutat  la Strehaia.

Mai mult decât atât, potrivit unor surse din anturajul său, Leo ar fi dat bir cu fugiții și ar fi evitat să-i plătească proprietarului sumele restante de la chirie și întreținere. (VEZI ȘI: AVEM PROBA “INFIDELITĂȚII” PRINȚULUI. SOȚIA A REACȚIONAT PROMPT: “AM BĂGAT ACTELE DE DIVORȚ ȘI…”)

Leo de la Strehaia s-ar confrunta cu probleme serioase în plan financiar

S-a rupt lanțul de iubire!

După o relație de cinci ani, presărată cu multe dispute, despărțiri și împăcări, Dana Criminala este hotărâtă să renunțe la mariajul cu ”Prințul țiganilor”. Potrivit surselor noastre, certurile din ultima perioadă au determinat-o pe sexoasa brunetă să ia decizia uluitoare. Mai mult decât atât, Leo de la Strehaia și Dana s-au separat de la începutul lunii martie. (VEZI ȘI: BOSSUL DE LA „CETĂȚENIE” ȘI FOSTA SOȚIE ÎȘI ÎMPART AVEREA LA JUDECĂTORIE. NOUA ACȚIUNE DIN INSTANȚĂ VIZEAZĂ OBLIGAREA…)

”Casătoria mea cu Leo e pe punctul de a se încheia. Am fost căsătoriți din 2015, dar am înaintat divorțul la un cabinet notarial. Urmează să fie și el înștiințat, am considerat că așa e mai bine pentru mine. Nu voi spune motivele, sunt lucruri personale.

Știu că mă iubește și că o să fiu mereu în inima lui indiferent ce o să zică și ce o să facă. Și mai știu că circul este trăsătura lui de bază, iar eu nu o să fac asta, mie îmi plac adevărul și realitatea și credeți-mă… dosarul lui e destul de gros. Și așa are destule probleme de sănătate, probleme cu legea, probleme cu diferite personae. Ce pot să spun e ca Dumnezeu să-l ajute”a declarat Dana Criminala, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Leo și Dana Criminala divorțează

A fost reținut sub acuzația de înșelăciune

În luna iulie a anului trecut, „Prințul țiganilor” a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi fost implicat într-un caz de înșelăciune alături de fiul său. (VEZI ȘI: “REGELE” SALAM ȘI SEXY-“REGINA” LUI AU „EVADAT” CÂTEVA ORE DIN CASĂ ȘI…)

”Sunt nevinovat. Aparatele alea… urmau să se vândă. Nu le-a furat nimeni”, a spus Leo de la Strehaia în timp ce mergea spre mașina poliției.

Clientul meu a fost reținut pentru 24 de ore, acuzațiile sunt pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Este acuzat că a luat o marfă de la o anumită societate, plata nu a ajuns încă la scadență, dar a fost formată plângerea și în acest moment s-a luat măsura reținerii. Mâine va fi dus la audieri, la orele 11:00, în calitate de inculpat.

A prezentat exact cum au stat lucrurile, a dat o declarație destul de complexă, au durat vreo trei ore și ceva audierile, noi apreciem că nu este infracțiune, repet, a fost luată o marfă cu plata la termen , termenul expiră peste 32 de zile. Sub acest aspect, nu apreciem că ar putea să existe infracțiunea de înșelăciune, dar vom vedea. Se administrează probe, s-au efectuat percheziții. Vom vedea cum va fi administrat probatoriul în continuare”, declara Ioan Andrei Necea, avocatul lui Leo de la Strehaia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)