Prințul Harry și Meghan Markle părăsesc Canada. Unde se mută și pe ce vilă fabuloasă au pus ochii

Publicat: 25/02/2020 | 10:43

Au trecut deja două luni de zile de când Prințul Harry și Meghan Markle au decis să părăsească Familia Regală Britanică și să se mute în Canada. Cei doi au renunțat la titluri și s-au decis să ducă o viață mult mai apropiată de normalitate, cu atât mai mult cu cât problemele de integrare ale frumoasei Meghan au ținut capul de afiș.

Conservatorismul regal nu s-a potrivit precum o mănușă lui Meghan, așa că – până la urmă – cuplul s-a retras pentru a trăi… în liniște și pentru a-l crește, ca niște părinți responsabili, pe micuțul Archie. Potrivit informațiilor publicate de Mirror, Prințul Harry și Meghan Markle vor să mai facă un pas neașteptat. Intenționează să se mute în… Malibu, acolo unde au și pus ochii pe o vilă impresionantă.

Potrivit sursei citate mai sus, vila respectivă se află la doar 100 de kilometri de casa în care locuiește mama Ducesei de Sussex, cei din anturajul cuplului spunând că Harry se înțelege foarte bine cu soacra sa.

Prințul Harry și Meghan Markle

”Meghan a fost o viciată”

Unchiul lui Meghan nu are rețineri în a spune că nepoata sa este ”o primadonă” care a întors spatele familiei, etichetând-o drept ”râzgâiată” și afirmând că până și relația acestia cu propriul tată se află ”pe butuci”. Imaturitatea nepoatei este considerată o realitate dureroasă, însă Meghan – cel puțin până acum – preferă să nu răspundă acestor acuzații venite chiar din partea unui membru al familiei sale.

”Meghan a fost o viciată, o primadonă care ne-a întors spatele. Nu înțeleg de ce la nunta sa nu a invitat numeroasele persoane care fac parte din viața ei, ar fi fost atât de frumos. Tatăl său, Tom, a petrecut cu ea mult timp față de alți copii, i-a fost mereu alături în tot ceea ce a întreprins. A fost râzgâiată, iată de ce comportamentul său de acum, atât de încrezut. Poate îi poartă ranchiună din cauza originii sale, de ceva legat de trecut. O percep după felul în care se raportează la diferite persoane, nu numai cu familia sa. Legându-mă de acest aspect, s-ar putea zice că e puțin imatură”, a mai spus unchiul ei, scrie yve.ro.