Prințul Harry și Meghan Markle divorțează?! Șoc în Familia Regală a Marii Britanii

Publicat: 11/12/2019 | 09:29

Prințul Harry și Meghan Markle nu trec printr-o perioadă foarte fericită a vieții lor. Meghan este atacată din toate direcțiile, chiar unchiul său fiind cel care întreține atmosfera tensionată, iar toate problemele din ultima vreme își pun o amprentă negativă asupra cuplului regal.

S-a speculat asupra faptului că Prințul Harry și Meghan Markle ar dori să plece din țară, Meghan fiind cea care insistă, din acest punct de vedere, numai că există o problemă. Casa Regală nu este de acord cu acest ”royal exit” și se discută deja despre un posibil divorț. Mai mult, declarațiile din ultima vreme făcute de Meghan Markle dau serios de gândit celor care urmăresc tot acest scenariu regal care ridică multe semne de întrebare. „Nu este de ajuns să supraviețuiești. Trebuie să fii și fericită”, a declarat Meghan.

O astfel de declarație nu face altceva decât să alimenteze zvonurile conform cărora ne aflăm în pragul unei despărțiri, iar o sursă ”regală” a transmis – pentru The Sun – că plecarea în America a cuplului ar fi o variantă ”de rezervă”, însă una extrem de serioasă, având în vedere că Meghan nu a reușit – cel puțin până acum – să se adapteze.

”S-ar putea zice că e puțin imatură”

Unchiul lui Meghan nu are rețineri în a spune că nepoata sa este ”o primadonă” care a întors spatele familiei, etichetând-o drept ”râzgâiată” și afirmând că până și relația acestia cu propriul tată se află ”pe butuci”. Imaturitatea nepoatei este considerată o realitate dureroasă, însă Meghan – cel puțin până acum – preferă să nu răspundă acestor acuzații venite chiar din partea unui membru al familiei sale.

”Meghan a fost o viciată, o primadonă care ne-a întors spatele. Nu înțeleg de ce la nunta sa nu a invitat numeroasele persoane care fac parte din viața ei, ar fi fost atât de frumos. Tatăl său, Tom, a petrecut cu ea mult timp față de alți copii, i-a fost mereu alături în tot ceea ce a întreprins. A fost râzgâiată, iată de ce comportamentul său de acum, atât de încrezut. Poate îi poartă ranchiună din cauza originii sale, de ceva legat de trecut. O percep după felul în care se raportează la diferite persoane, nu numai cu familia sa. Legându-mă de acest aspect, s-ar putea zice că e puțin imatură”, a mai spus unchiul ei, scrie yve.ro.