Prințul Harry și Meghan Markle au revenit la Londra. Sunt ultimele zile în calitatea de ”membri seniori ai Familei Regale”

Publicat: 06/03/2020 | 09:24

Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Canada și se află la Londra. Dar nu pentru că au revenit la sentimente mai bune în ceea ce privește relația cu Familia Regală, ci pentru că au ascultat dorința Reginei și vor fi prezenți la câteva evenimente importante. Cel care a ajuns primul a fost Prințul Harry, Meghan Markle ajungând ceva mai târziu. 

Prinţul Harry şi soţia sa – ducesa Meghan de Sussex – îşi vor îndeplini îndatoririle regale oficiale până pe 31 martie. Cei doi au transmis, chiar la începutul lunii ianuarie, că vor renunța la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice, dorindu-și să devină independenţi din punct de vedere financiar.

Potrivit informațiilor furnizate de mass-media din Marea Britanie, Harry și Meghan au participat, joi seară, la o ceremonie de premiere – Endeavour Fund Awards – rezervată militarilor răniți. Astăzi,  Prințul Harry va inaugura, împreună cu pilotul Lewis Hamilton, un muzeu în cadrul circuitului de Formula 1 de la Silverstone.

Prințul Harry și Meghan Markle vor fi spectatori – sâmbătă – la un festival de muzică, Mountbatten Music Festival, iar duminică, 8 martie, Meghan va participa la un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Femeii. Ultima apariție publică a cuplului, în calitatea de membri seniori ai familiei regale britanice, va fi luni – 9 martie – de Ziua Commonwealth, o sărbătoare tradițională pentru familia regală britanică. Ziua este marcată din 1977, anual, în a doua zi de luni din luna martie.

”Meghan este o încrezută”

De-a lungul timpului, unchiul lui Meghan nu a avut rețineri în a spune că nepoata sa este ”o primadonă” care a întors spatele familiei. Mai mult, a etichetat-o drept ”râzgâiată” și a afirmat că până și relația acesteia cu propriul tată se află ”pe butuci”. Imaturitatea nepoatei este considerată o realitate dureroasă, însă Meghan – cel puțin până acum – preferă să nu răspundă acestor acuzații venite chiar din partea unui membru al familiei sale.

”Meghan a fost o viciată, o primadonă care ne-a întors spatele. Nu înțeleg de ce la nunta sa nu a invitat numeroasele persoane care fac parte din viața ei, ar fi fost atât de frumos. Tatăl său, Tom, a petrecut cu ea mult timp față de alți copii, i-a fost mereu alături în tot ceea ce a întreprins. A fost râzgâiată, iată de ce comportamentul său de acum, atât de încrezut. Poate îi poartă ranchiună din cauza originii sale, de ceva legat de trecut. O percep după felul în care se raportează la diferite persoane, nu numai cu familia sa. Legându-mă de acest aspect, s-ar putea zice că e puțin imatură”, a mai spus unchiul ei, scrie yve.ro.