Prințul Harry și Meghan Markle, au ”evadat” din casă, în Los Angeles! Cum i-au surprins paparazzi pe ducii de Sussex FOTO

Publicat: 18/04/2020 | 15:54

Meghan Markle și Prințul Harry au avut parte de o escapadă zilele acestea, în Los Angeles. Controversatul cuplu regal a fost surprins de paparazzi ântr-o plimbare pe străzile din Los Angeles.

Meghan în vârstă de 38 și Harry, 35, au fost ”depistați” de paparazzi în Los Angeles. De altfel, este prima oară când presa îi surprinde în LA. Aceștia au ieșit să-și plimbe cei doi câini. Cu grijă, cei doi duci de Sussex au respectat recomandările autorităților. Au purtat  două bandane albastre, iar Meghan ținea în mână în permanență și un gel dezinfectant.

Prințul, care se află încă pe locul șase la tron, în ciuda faptului că a abandonat îndatoririle regale, a fost tras de labradorul negru al cuplului, în timp ce Meghan l-a dus la un moment dat pe îndrăgitul ei animal, Guy.

CITEȘTE ȘI:Cum arată burtica de graviduță a Andei Călin! Liviu Vârciu se străduiește să-i facă toate poftele iubitei lui

CITEȘTE ȘI: Pe cine a iubit Andra înainte să îl cunoască pe Cătălin Măruță: „Nu am călcat strâmb niciodată”

Meghan era îmbrăcată casual în jeanși albi skinny, colanți, tricou și o șapcă de baseball, în timp ce Harry purta uniforma familiară a unor tricouri polo decolorate, blugi, cizme de deșert și o pălărie.

În mod neobișnuit, cuplul nu a fost însoțit de fiul lor de 11 luni, Archie, despre care se spune că este tot timpul în compania lor.

tre

Ducii de Sussex au renunțat la  îndatoririle regale, la 31 martie. Aceștia s-au mutat în Los Angeles în urmă cu aproximativ o lună.