Prințul Harry și Meghan au spus adio! Au transmis un ultim mesaj: “S-ar putea să nu ne mai vedeți atât de des…”

Publicat: 31/03/2020 | 11:28

La începutul anului Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că doresc să se retragă de la Casa Reglă și să renunțe la titlurile lor. Deși decizia celor doi nu a fost agreat de toată lumea, aceștia nu au dat înapoi. Iar începând cu 31 martie ei nu mai reprezintă monarhia.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au publicat un ultim mesaj pe contul de Instagram „Sussexroyal”, care are peste 11 milioane de abonaţi, înainte de retragerea oficială din familia regală britanică, prevăzută marţi seară. (CITEȘTE ȘI: PRINȚUL HARRY ȘI MEGHAN MARKLE AU REVENIT LA LONDRA. SUNT ULTIMELE ZILE ÎN CALITATEA DE ”MEMBRI SENIORI AI FAMILEI REGALE”)

„Mulţumim acestei comunităţi – pentru sprijin, inspiraţie şi pentru dorinţa comună de a face bine în lume…Deşi s-ar putea să nu ne mai vedeţi atât de des, munca noastră va continua. Abia aşteptăm să ne revedem curând. Aţi fost minunaţi. Până atunci, vă rugăm aveţi grijă de voi şi unul de altul”, au scris cei doi, care nu au mai folosit de titlurile regale, ci doar de prenumele lor. (VEZI ȘI: CUM A REUȘIT PRINȚUL HARRY SĂ STÂRNEASCĂ ANTIPATIA OAMENILOR? GESTUL FĂCUT I-A REVOLTAT PE MULȚI)

Pe 8 ianuarie, prințul Harry și soția sa au făcut anunțul că intenționează să renunțe la obligaţiile lor protocolare din cadrul familiei regale. Odată cu desprinderea de Casa Regală, cei doi au renunţat și la  alocaţia regală. Mai mult ei trebuie să returneze unele cheltuieli publice de care au beneficiat, mai exact 2,4 milioane de lire sterline, bani cu care a fost renovată reşedinţa lor din Regatul Unit.