„Prințul” anulează castingul pentru viitoarea mireasă, ca să îi dea o șansă Andreei Bălan. “Am face un super-cuplu. Sper să…”

Publicat: 02/05/2020 | 12:20

Lovitură de teatru în showbiz-ul românesc! ”Prințul țiganilor” a pus ochii pe una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească. Leo de la Strehaia este dispus să anuleze castingul pentru viitoarea lui mireasă, dacă Andreea Bălan îi acordă o șansă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații savuroase.(CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN, ÎNTR-O ROCHIE TRANSPARENTĂ ȘI FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ)

Nici nu a lansat bine castingul prin care își caută o nouă parteneră, că Leo a pus ochii pe una dintre cele mai mediatizate artiste de la noi din țară și e dispus să facă orice pentru a intra în grațiile acesteia.

De cum a aflat că Andreea Bălan s-a despărțit de soț, ”Prințul” vrea să o cunoască pe artistă. Și, mai mult decât atât, Leo susține că doar împreună pot trece mai ușor peste divorțurile de care amândoi au parte. Prin intermediul site-ului nr. 1 din România, Leo de la Strehaia i-a lansat Andreei Bălan o invitație nemaiauzită. (VEZI ȘI: “PRINȚUL ȚIGANILOR”, EVACUAT DIN APARTAMENTUL DE LUX PENTRU CĂ…)

”Amândoi am trecut recent printr-o despărțire. Viața merge înainte, nu văd niciun impediment. Mai întâi de toate, aș invita-o la o cafea pe Andreea, ca să ne cunoaștem. Așa că prin intermediul vostru îi adresez această invitație. Vreau să vadă că sunt un băiat de casă, așa cum caută. Pentru Andreea Bălan anulez castingul pentru că și «Patroana» (n.r. mama lui Leo) o place foarte mult. E o super-persoană, iar eu sunt la fel, am face un super-cuplu. Sunt un familist convins și sper să accepte o întâlnire. Îmi place foarte mult și pentru ea sunt dispus să cheltui toți banii din lume”, a mărturisit Leo de la Strehaia, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. 

Prințul” anulează castingul pentru viitoarea mireasă, ca să îi dea o șansă Andreei Bălan

Leo, părăsit de Dana Criminala!

După o relație de cinci ani, presărată cu multe dispute, despărțiri și împăcări, Dana Criminala este hotărâtă să renunțe la mariajul cu ”Prințul țiganilor”. Potrivit surselor noastre, certurile din ultima perioadă au determinat-o pe sexoasa brunetă să ia decizia uluitoare. Mai mult decât atât, Leo de la Strehaia și Dana s-au separat de la începutul lunii martie.

”Casătoria mea cu Leo e pe punctul de a se încheia. Am fost căsătoriți din 2015, dar am înaintat divorțul la un cabinet notarial. Urmează să fie și el înștiințat, am considerat că așa e mai bine pentru mine. Nu voi spune motivele, sunt lucruri personale.

Știu că mă iubește și că o să fiu mereu în inima lui indiferent ce o să zică și ce o să facă. Și mai știu că circul este trăsătura lui de bază, iar eu nu o să fac asta, mie îmi plac adevărul și realitatea și credeți-mă… dosarul lui e destul de gros. Și așa are destule probleme de sănătate, probleme cu legea, probleme cu diferite personae. Ce pot să spun e ca Dumnezeu să-l ajute”a declarat Dana Criminala, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Andreea Bălan e foarte apreciată la Strehaia

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă, de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)