”Prințul” a ajuns la spital înainte de Crăciun! Imagini exclusive din camera de gardă

Publicat: 25/12/2019 | 21:01

Leo de la Strehaia a ajuns la spital înainte de Crăciun. În vară, “Prințul” a trecut prin momente de cumpănă după ce a suferit un accident vascular cerebral. Acum a fost vorba, din fericire, doar de un control de rutină. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini exclusive din camera de gardă.

În august, doctorii au făcut eforturi supraomenești ca să-i salveze viața lui Leo de la Strehaia, pe numele adevărat Stelică Ion Mihai. După ce a primit îngrijirile necesare și a fost supus unor analize amănunțite, bărbatul a primit acordul să părăsească unitatea medicală în care a fost internat.

(VEZI AICI: IMAGINI DE NECONCEPUT CU ”PRINȚUL ȚIGANILOR”. BAROSANUL LEO A COBORÂT LA METROU & A TRECUT LA ”DIETĂ” CU COVRIGI!)

Leo de la Strehaia, control de rutină!

Ulterior, Leo de la Strehaia a început să fie mai atent cu el. Și să acorde o atenție sporită stării lui de sănătate. Astfel că, periodic, vizitează un spital super-cunoscut din Capitală, pentru clasicele controale de rutină. Asistentele deja îl cunosc și sunt mândre că au în grijă un pacient celebru.

Fix înainte de Crăciun, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit la spital pe cel supranumit “Prințul Țiganilor”. Îmbrăcat lejer, Leo de la Strehaia s-a prezentat la camera de gardă, unde a fost preluat rapid de câteva asistente. Cuminte și receptiv, “Prințul Țiganilor” s-a așezat pe un scaun și a așteptat cadrele medicale să-și facă datoria.

După câteva minune, Leo a părăsit respectivul spital cu o rețetă pe care o ținea strâns în mâini. Potrivit unor surse, analizele au fost în regulă, iar “Prințul” are toate motivele să stea liniștit, cel puțin până la viitorul control.

Leo de la Strehaia a suferit un accident cerebral în vară

(VEZI AICI: LEO DE LA STREHAIA, PRIMELE IMAGINI ȘI DECLARAȚII DUPĂ ATACUL CEREBRAL)

A fost reținut sub acuzația de înșelăciune

În luna iulie, „Prințul țiganilor” a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi fost implicat într-un caz de înșelăciune alături de fiul său.

Sunt nevinovat. Aparatele alea… urmau să se vândă. Nu le-a furat nimeni”, a spus Leo de la Strehaia în timp ce mergea spre mașina poliției.

Clientul meu a fost reținut pentru 24 de ore, acuzațiile sunt pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Este acuzat că a luat o marfă de la o anumită societate, plata nu a ajuns încă la scadență, dar a fost formată plângerea și în acest moment s-a luat măsura reținerii. Mâine va fi dus la audieri, la orele 11:00, în calitate de inculpat.

A prezentat exact cum au stat lucrurile, a dat o declarație destul de complexă, au durat vreo trei ore și ceva audierile, noi apreciem că nu este infracțiune, repet, a fost luată o marfă cu plata la termen , termenul expiră peste 32 de zile. Sub acest aspect, nu apreciem că ar putea să existe infracțiunea de înșelăciune, dar vom vedea. Se administrează probe, s-au efectuat percheziții. Vom vedea cum va fi administrat probatoriul în continuare”, declara Ioan Andrei Necea, avocatul lui Leo de la Strehaia.

(CITEȘTE ȘI: LEO DE LA STREHAIA ȘI DANA „CRIMINALA” ȘI-AU RETRAS DIVORȚUL DE LA JUDECĂTORIE!)

”I-au fost afectate mâna dreaptă și gura!”

Dana Criminala, soția lui Leo de la Strehaia, a vorbit, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România, despre starea de sănătate a celui supranumit ”Prințul țiganilor”, imediat după ce bărbatul a suferit un accident vascular cerebral.

Acum, Leo e mai bine. În urmă cu câteva zile, medicii au decis să-l externeze. Accidentul vascular cerebral i-a provocat semipareză pe partea dreaptă. I-au fost afectate mâna dreaptă și gura. S-a confruntat cu grave probleme de vorbire. A fost tratat bine în spital, dar acum trebuie să urmeze recuperarea acasă. Are regim drastic și din cauza diabetului, fără tutun, fără dulciuri, sare și grăsimi.

Urmează un tratament medicamentos riguros, are câte nouă pastile dimineața, la prânz și seara. E sub supraveghere strictă. Dacă nu respectă regimul impus de doctori, îl mănânc. Eu îi sunt asistentă personală, îi sortez medicamentele, fac mâncare de regim și îl pun la odihnă”, declara Dana Criminala, la începutul lunii septembrie, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)