“Prințișorul taxiurilor”, părăsit de iubită înainte de a deveni tată. “Totul s-a petrecut în ultimul trimestru de sarcină”

Publicat: 21/12/2020 | 23:58

”Divorț”-bombă în showbiz! În „Luna cadourilor”, Ștefan Manolache, cunoscut ca ”Prințișorul taxiurilor”, a primit o mega-lovitură din partea persoanei de la care se aștepta cel mai puțin! Iubita însărcinată l-a pus pe „liber”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarații de ultimă oră despre separarea neașteptată.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de cel mai recent ”divorț” din lumea mondenă.

„Ștefan își asumă copilul”

Cu puțin timp înainte să devină tată pentru prima oară, Ștefan Manolache a primit o lovitură cruntă din partea celei mai dragi persoane.  Alexandra, iubita însărcinată, a decis să pună capăt relației cu cel supranumit ”Prințișorul taxiurilor”. (CITEȘTE ȘI: “EX”-UL ANDREEI ANTONESCU I-A DECLARAT RĂZBOI LUI ABI TALENT)

”S-au despărțit! Alexandra a luat decizia de a pune capăt relației. E surprinzător pentru că totul s-a petrecut în ultimul trimestru de sarcină. Din câte știu, Ștefan își asumă copilul și o sa facă tot posibilul ca acestuia să nu-i lipsească nimic”, ne-a declarat o persoană din anturajul lui Ștefan Manolache.

„Prințișorul taxiurilor” a fost pus „pe liber” de iubita însărcinată

Ștefan Manolache, palmares ”calificat”

”Prințișorul taxiurilor” este cunoscut ca un adevărat donjuan în lumea mondenă. Tânărul se poate mândri cu un palmares notabil al frumuseților din showbiz-ul autohton. După relația cu Silvia de la ”Bravo, ai stil!”, Ștefan Manolache a “combinat-o” pe colega acesteia Adela Tecuceanu, finalista celui de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D. Ba mai mult, a fost într-o vacanță de lux cu… nepoata fostului premier Petre Roman.

Fiul politicianului  Mircea Manolache s-a iubit și cu îndrăgita bloggeriţă Ioana Grama. Povestea lor de iubire nu a durat însă prea mult timp. (NU RATA: VIOREL STEGARU S-A ANGAJAT! CUM ÎL POȚI VEDEA PE SOȚUL VULPIȚEI DE LA ACCES DIRECT, CHIAR LA UȘA CASEI TALE)

“(…) vreau să vă spun că am fost înşelată. Eu sunt foarte conştientă de faptul că multe dintre lucrurile frumoase care mi se întâmplă sunt datorită vouă, celor care mă urmăriţi, şi ştiu că sunteţi curioşi, aşa de fel, aşa că astăzi m-am gândit să vă spun nişte chestii. Este un sentiment nou pentru mine pentru că nu mi s-a mai întâmplat sau, cel puţin, nu am aflat până acum.

Mi se pare că atunci când înşeli un om, s-o faci cu cap, să nu afle, pentru că, na, se mai întâmplă, dar dacă nu afli, eşti super Zen şi n-ai nicio treabă. Dar când afli şi vezi videouri şi poze şi te şochezi aşa… Fiecare îşi creează ce imagine vrea el, din păcate am o imagine aici în cap pe care nu pot să mi-o şterg deocamdată şi care mă scârbeşte, aşa, mă face să regret tot”, mărturisea Ioana Grama prietenilor virtuali.

Ștefan Manolache a fost părăsit în „Luna cadourilor” de iubita însărcinată

Probleme cu legea

De-a lungul timpului, ”Prințișorul taxiurilor” a fost implicat într-o serie de dosare cât se poate de serioase, de natură penală, unele chiar instrumentate de DIICOT, adică în sfera criminalităţii organizate. Mai exact, el a fost cercetat într-un dosar care implica substanțele interzise, Ştefan Manolache fiind, până în primăvara acestui an, sub control judiciar. (NU RATA: JUDECĂTORII AU DECIS! FOSTUL IUBIT AL ANDREEI ANTONESCU A PIERDUT ”LUPTA” CU POLIȚIA)

Un alt eveniment neplăcut pentru Ștefan Manolache a fost condamnarea lui la un an de închisoare cu suspendare, după ce ar fi împușcat un taximetrist. Între el și celălalt participant la trafic a izbucnit un scandal monstru, iar tânărul a scos un pistol cu bile de cauciuc și a tras în direcția șoferului, nimerindu-l în piept, fără consecinţe prea grave, din fericire.

Surprinzător, după ce a fost condamnat, Ștefan Manolache ar fi vrut să iasă din ţară, dar a fost oprit în vamă de poliţiştii de frontieră, care au anunţat Brigada pentru Combaterea Crimei Organizate (BCCO) şi a fost condus la sediul IPJ pentru audieri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.