„Prințișorul imobiliarelor din Cluj” s-a filmat când “zbura” cu 300 km/h pe autostradă. “SUV pe dracu’, rachetă pe…”

Publicat: 08/06/2020 | 23:27

Supranumit ”Prințișorul imobiliarelor din Cluj”, Bogdan Căpușan este un mare iubitor al cailor-putere, având unul dintre cele mai “calificate” garaje din România. Cu una dintre “bijuterii”, moștenitorul unei averi colosale a atins, recent, viteza de 300 de kilometri pe oră, pe autostradă. Pe celebra adresă pont@cancan.ro, am primit și dovada cu actul de “vitejie”, pe care o prezentăm în exclusivitate.

(VEZI AICI: FIUL MILIARDARULUI CLUJEAN ȘI-A FĂCUT FENTA ÎN CAPITALĂ CU ROLLS-UL SENIORULUI. A DAT O TURĂ CU UN PRIETEN ȘI S-AU FILMAT ÎN TIMP CE…)

Bogdan Căpuşan este fiul unui miliardar clujean, Chimu Căpuşan, cel care a ridicat mai multe ansambluri rezidenţiale în oraş și a făcut avere. Cel cunoscut drept ”Prințișorul imobiliarelor din Cluj” sau chiar ”Stăpânul șmecherilor” are o pasiune teribilă pentru mașinile de lux, în garajul său aflându-se, printre altele, exemplare precum Mercedes Brabus G-Class, Rolls Royce Ghost, Rolls Royce Dawn, Ferrari F12 Berlinetta sau Lamborghini Urus.

A ”zburat” cu 300 de kilometri la oră! “SUV pe dracu’…”

Cu ultima dintre “bijuterii”, care valorează nu mai puțin de 350.000 de euro, Bogdan Căpuşan a ieșit, recent, la o plimbare pe autostradă. Unde, profitând că nimeni nu mai era în zonă, a “zburat”, pe prima bandă, cu 300 de kilometri pe oră! Ca orice fan al vitezei, ”Prințișorul imobiliarelor din Cluj” a filmat momentul, iar o parte dintre capturi ne-au fost trimise, probabil de un amic de-al său, pe celebra adresă pont@cancan.ro, ocazie cu care vi le prezentăm în exclusivitate.

Bogdan Căpușan
Lamborghini Urus, mașina cu care Bogdan Căpușan a atins 300 de kilometri pe oră

(VEZI ȘI: SUPER-FILMĂRI CU SINGURUL ROMÂN CARE ȘI-A COMANDAT UN ASTON MARTIN VALKYRIE DE 3 MILIOANE €. FIUL MILIONARULUI S-A ANTURAT ÎN CLUB CU O DOMNIȘOARĂ PRIETENOASĂ!)

În primă fază, Bogdan Căpușan “gonește” cu doar 192 de kilometri pe oră, dar acul urcă puțin câte puțin și ajunge la, atenție, 300! Moment în care exclamă: “SUV pe dracu’… rachetă pe patru roți”, mândru de performanța respectivului Lamborghini Urus. Pentru câteva secunde, fiul miliardarului clujean s-a crezut, probabil, pe circuitele de curse, acolo unde, de regulă, participă. Acum a încălcat flagrant regulile de circulație, dar a avut mare noroc că nu a fost reperat de niciun radar al Poliției Rutiere.

Bogdan Căpușan
Bogdan Căpușan, „aroganță” pe autostradă

Faptul că a mai și imortalizat momentul în care “zbura” cu 300 de kilometri pe autostradă îl transformă, cu atât mai mult, într-un exemplu de neurmat, pentru că, de-a lungul anilor, mulți puști teribiliști și nu numai și-au găsit sfârșitul tocmai din acest motiv. Bogdan Căpușan nu pare, însă, să țină cont de pericolele la care se expune, aceasta nefiind, cu siguranță, prima “aroganță” pe care a făcut-o pe șoselele din România. Are, mai mult ca sigur, încredere oarbă în calitățile lui de șofer.

(NU RATA: ”PRINȚESICA” UNUIA DIN CEI MAI BOGAȚI ROMÂNI A PRIMIT CADOU UN FERRARI LA MAJORAT, DAR S-A ABONAT LA… TAXI!)

Și-a comandat maşină de trei milioane de euro!

Informația potrivit căreia un român şi-a cumpărat unul dintre cele 150 de automobile Aston Martin Valkyrie, create de compania de lux pentru un număr restrâns de clienţi – cu foarte mulţi bani în portofel – a luat pe toată lumea prin surprindere la vremea respectivă. Și asta cu atîât mai mult cu cât cele 150 de exemplare prezentau o serie de modificări speciale pentru fiecare proprietar în parte.

Viitorilor posesori ai maşinii li s-a făcut o scanare 3D tocmai pentru a le fi creat interiorul perfect. Dar nimic nu este imposibil atunci când îți permiți să scoți din buzunar trei milioane de euro!

(VEZI AICI: DOI MILIARDARI DIN CLUJ ŞI-AU FĂCUT ”FENTA” CA MAGNAŢII RUŞI LA SAINT TROPEZ!)

Bogdan Căpuşan a fost unul dintre cei 150 de ”fericiți” care s-au așezat la volanul bijuteriei Aston Martin Valkyrie. Iniţial, totul se rezuma la un zvon, dar Căpuşan Jr. a ţinut să lămurească situaţia chiar pe contul său de Instagram: “Am o relaţie foarte bună cu cei de la Aston Martin şi da, voi fi proprietarul unui Aston Martin Valkyrie, contrar spuselor unor invidioşi!”, a declarat el.

Bogdan Căpușan
Aston Martin Valkyrie, o mașină pentru „premianți”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)