„Prințișorul imobiliarelor” din Cluj a apărut în Capitală cu un Ferrari 812 GTS Spider de 600.000 €

Publicat: 17/12/2020 | 23:32

„Prințișorul imobiliarelor” din Cluj, singurul român care şi-a comandat un Aston Martin Valkyrie de trei milioane de euro, ”lovește” din nou în domeniul auto. În plină pandemie, Bogdan Căpușan și-a completat ”colecția” de autoturisme de lux cu încă un exemplar de top, al cărui preț ajunge la 600.000 de euro. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite.

După doi ani de așteptare, fiul milionarului clujean Chimu Căpuşan și-a făcut un cadou de Crăciun pe măsura pasiunii sale pentru caii-putere. A apărut în Capitală la volanul unui Ferrari 812 GTS Spider de 600.000 €.

Piesa-lipsă din colecția de vis

„Prințișorul imobiliarelor din Cluj” găzduiește în garajul său multe alte modele de lux, printre care se numără Mercedes Brabus G-Class, Rolls Royce Ghost, Rolls Royce Dawn, Ferrari F12 Berlinetta sau Lamborghini Urus. Cu acesta din urmă se filma, de altfel acum câteva luni, în timp ce gonea pe autostradă cu 300 km/h.

Bogdan Căpuşan a bifat și piesa-lipsă din colecția de vis. „Prințișorul imobiliarelor” din Cluj și-a mărit parcul auto cu un exemplar de top. După cum se poate observa și în imaginile prezentate în premieră de CANCAN.RO, Căpușan Jr. și-a achizitionat recent un Ferrari 812 GTS Spider al cărui preț depășește binișor jumătate de milion de euro. (VEZI ȘI: FIUL MILIARDARULUI CLUJEAN ȘI-A FĂCUT FENTA ÎN CAPITALĂ CU ROLLS-UL SENIORULUI)

Bogdan Căpușan și-a luat un Ferrari de 600.000 de euro

După cum a afirmat Bogdan Căpușan înainte de a dezveli noua bijuterie pe patru roți, doi ani a așteptat ca Ferrari-ul să ajungă în garajul său. Asemenea unui copil care primește o nouă jucărie, „Prințișorul imobiliarelor” din Cluj s-a bucurat sincer atunci când s-a urcat la volanul bolidului de lux.

Așa arată noua ”jucărie” a lui Bogdan Căpușan

Și-a comandat maşină de trei milioane de euro!

Informația potrivit căreia un român şi-a cumpărat unul dintre cele 150 de automobile Aston Martin Valkyrie, create de compania de lux pentru un număr restrâns de clienţi – cu foarte mulţi bani în portofel – a luat pe toată lumea prin surprindere la vremea respectivă. Și asta cu atât mai mult cu cât cele 150 de exemplare prezentau o serie de modificări speciale pentru fiecare proprietar în parte.

Viitorilor posesori ai maşinii li s-a făcut o scanare 3D tocmai pentru a le fi creat interiorul perfect. Dar nimic nu este imposibil atunci când îți permiți să scoți din buzunar trei milioane de euro! (NU RATA: ”REGINA-MAMĂ” A CLANULUI CĂPUȘAN ȘI-A ABANDONAT ÎN STRADĂ PORSCHE-UL DE 100.000 €)

Bogdan Căpuşan a fost unul dintre cei 150 de ”fericiți” care s-au așezat la volanul bijuteriei Aston Martin Valkyrie. Iniţial, totul se rezuma la un zvon, dar Căpuşan Jr. a ţinut să lămurească situaţia chiar pe contul său de Instagram:Am o relaţie foarte bună cu cei de la Aston Martin şi da, voi fi proprietarul unui Aston Martin Valkyrie, contrar spuselor unor invidioşi!”, a declarat el.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.