Acasă » Exclusiv » Prințișorul Banatului a petrecut ca-n vremurile bune în LOFT și NUBA De ziua lui a făcut un tur de forță în cluburile de pe litoral!

Prințișorul Banatului a petrecut ca-n vremurile bune în LOFT și NUBA De ziua lui a făcut un tur de forță în cluburile de pe litoral!

De: Beatrice Dumitru 04/08/2020 | 23:52

Mega-chef în vremuri de pandemie! Prințișorul Banatului, fiul controversatului afacerist Zaher Iskandarani, a petrecut ca-n vremurile bune în LOFT și NUBA. De ziua lui, Rami  a făcut un tur de forță în cluburile de pe litoral! CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite.

Unul dintre cei mai renumiți afaceriști din Banat și-a serbat ziua de naștere într-un mare stil pe litoralul românesc. Fiul lui Zaher Iskandarani a petrecut ca-n vremurile bune în cluburile de fițe din Mamaia.(CITEȘTE ȘI: NEPOTUL ”PRINŢULUI BANATULUI”, ÎMPUŞCAT ÎN PLINĂ STRADĂ. ATACATORII AU TRAS MAI MULTE FOCURI)

Wekeendul trecut, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Rami Iskandarani, tânărul cunoscut drept ”Prințișorul Banatului” în unul dintre cele mai luxsoase cluburi din stațiunea fanion a litoralului românesc, NUBA Mamaia. De cum a intrat în club, Prințișorul Banatului a cerut ca la masa lui să fie aduse cele mai rafinate bături, pe care le-a savurat alături de pritenii lui. Printre invitații de seamă s-a numărat și Connect-R.

Rami, fiul lui Zaher Iskandarani, tur de forță în cluburile de pe litoral!

Tur de forță în cluburile de pe litoral!

După lăsarea întunericului, Rami Iskandarani a schimbat ”terenul de joc”. Tânărul și-a luat prietenii și s-a instalat în LOFT, acolo unde a repetat ”figura”. A comadat mai multe sticle calificate și s-a distrat alături de prietenii lui. Buna dispozția și voia bună se pare că au fost elementele principale ale serii după care s-a ghidat ”prințișorul Banatului”. Cum este un afacerist de succes, Rami nu s-a uitat la bani și a ”decartat” corespunzător pentru distracția din cluburile de lux de pe litoral.(VEZI ȘI: ZAHER ISKANDARANI, CU FLORI LA JUDECATOARE)

Rami, fiul lui Zaher Iskandarani, mega-chef în vremuri de pandemie

Tatăl lui Rami, supranumit ”Prințul Banatului”

Zaher Iskandarani este un om de afaceri sirian, care deține afaceri în România. Este cercetat pentru activități ilegale, sub acuzația că a produs țigări în fabrica de la Săcălaz, pe care mai apoi le-ar fi vândut cu timbre false. De asemenea a mai fost învinuit de operațiuni vamale ilicite cu utilaje de producție a țigărilor și alcoolului, în afara antrepozitului fiscal, precum și ascunderea sursei impozabile, prejudiciul adus statului Român fiind de aproape 580.000 de euro.

Iskandarani a fost cercetat în multe dosare penale de contrabandă cu țigări începând cu 1995, cu prejudicii de sute de mii de dolari aduse statului român, fiind arestat în repetate rânduri de magistrați. El a adunat zeci de condamnări pentru șantaj, fals intelectual, fals în înscrisuri oficiale și instigare la călcarea de consemn. Chiar și când se afla după gratii, în perioada 1998-1999, Zaher a reușit să corupă polițiști. El ar fi determinat un ofițer de la arestul Poliției Timiș să transmită contracost bilețele cu mesaje și instrucțiuni clare către familie și partenerii săi de afaceri.(NU RATA: ZAHER ISKANDARANI ARE AVERE DE 200 DE MILIOANE DE EURO, DAR „FENTEAZA” CONTORUL ELECTRIC! „PRINTUL BANATULUI” ESTE HOT DE CURENT)

Pe 4 aprilie 2014 Zaher Iskandarani a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare și la plata (în solidar cu alți 2 condamnați) a 1.874.000 lei, plus dobânzi către statul român. Condamnarea a fost pentru „inițiere și constituire a unui grup infracțional organizat având drept scop comiterea de infracțiuni grave, respectiv contrafacerea și contrabanda de mare anvergură cu țigări”, fapte constatate în anul 2005, în urma unor descinderi ale DIICOT la fabrica de țigări din Săcălaz. În acest dosar el a fost arestat preventiv pe 19 mai 2005, dar eliberat câteva zile mai târziu. După condamnarea definitivă din 4 aprilie 2014, acesta nu a mai fost de găsit, fiind încarcerați numai ceilalți doi condamnați din același dosar.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...