Prințișorul Banatului a petrecut ca-n vremurile bune în LOFT și NUBA De ziua lui a făcut un tur de forță în cluburile de pe litoral!

Publicat: 04/08/2020 | 23:52

Mega-chef în vremuri de pandemie! Prințișorul Banatului, fiul controversatului afacerist Zaher Iskandarani, a petrecut ca-n vremurile bune în LOFT și NUBA. De ziua lui, Rami  a făcut un tur de forță în cluburile de pe litoral! CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite.

Unul dintre cei mai renumiți afaceriști din Banat și-a serbat ziua de naștere într-un mare stil pe litoralul românesc. Fiul lui Zaher Iskandarani a petrecut ca-n vremurile bune în cluburile de fițe din Mamaia.(CITEȘTE ȘI: NEPOTUL ”PRINŢULUI BANATULUI”, ÎMPUŞCAT ÎN PLINĂ STRADĂ. ATACATORII AU TRAS MAI MULTE FOCURI)

Wekeendul trecut, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Rami Iskandarani, tânărul cunoscut drept ”Prințișorul Banatului” în unul dintre cele mai luxsoase cluburi din stațiunea fanion a litoralului românesc, NUBA Mamaia. De cum a intrat în club, Prințișorul Banatului a cerut ca la masa lui să fie aduse cele mai rafinate bături, pe care le-a savurat alături de pritenii lui. Printre invitații de seamă s-a numărat și Connect-R.

Rami, fiul lui Zaher Iskandarani, tur de forță în cluburile de pe litoral!

Tur de forță în cluburile de pe litoral!

După lăsarea întunericului, Rami Iskandarani a schimbat ”terenul de joc”. Tânărul și-a luat prietenii și s-a instalat în LOFT, acolo unde a repetat ”figura”. A comadat mai multe sticle calificate și s-a distrat alături de prietenii lui. Buna dispozția și voia bună se pare că au fost elementele principale ale serii după care s-a ghidat ”prințișorul Banatului”. Cum este un afacerist de succes, Rami nu s-a uitat la bani și a ”decartat” corespunzător pentru distracția din cluburile de lux de pe litoral.(VEZI ȘI: ZAHER ISKANDARANI, CU FLORI LA JUDECATOARE)

Rami, fiul lui Zaher Iskandarani, mega-chef în vremuri de pandemie

Tatăl lui Rami, supranumit ”Prințul Banatului”

Zaher Iskandarani este un om de afaceri sirian, care deține afaceri în România. Este cercetat pentru activități ilegale, sub acuzația că a produs țigări în fabrica de la Săcălaz, pe care mai apoi le-ar fi vândut cu timbre false. De asemenea a mai fost învinuit de operațiuni vamale ilicite cu utilaje de producție a țigărilor și alcoolului, în afara antrepozitului fiscal, precum și ascunderea sursei impozabile, prejudiciul adus statului Român fiind de aproape 580.000 de euro.

Iskandarani a fost cercetat în multe dosare penale de contrabandă cu țigări începând cu 1995, cu prejudicii de sute de mii de dolari aduse statului român, fiind arestat în repetate rânduri de magistrați. El a adunat zeci de condamnări pentru șantaj, fals intelectual, fals în înscrisuri oficiale și instigare la călcarea de consemn. Chiar și când se afla după gratii, în perioada 1998-1999, Zaher a reușit să corupă polițiști. El ar fi determinat un ofițer de la arestul Poliției Timiș să transmită contracost bilețele cu mesaje și instrucțiuni clare către familie și partenerii săi de afaceri.(NU RATA: ZAHER ISKANDARANI ARE AVERE DE 200 DE MILIOANE DE EURO, DAR „FENTEAZA” CONTORUL ELECTRIC! „PRINTUL BANATULUI” ESTE HOT DE CURENT)

Pe 4 aprilie 2014 Zaher Iskandarani a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare și la plata (în solidar cu alți 2 condamnați) a 1.874.000 lei, plus dobânzi către statul român. Condamnarea a fost pentru „inițiere și constituire a unui grup infracțional organizat având drept scop comiterea de infracțiuni grave, respectiv contrafacerea și contrabanda de mare anvergură cu țigări”, fapte constatate în anul 2005, în urma unor descinderi ale DIICOT la fabrica de țigări din Săcălaz. În acest dosar el a fost arestat preventiv pe 19 mai 2005, dar eliberat câteva zile mai târziu. După condamnarea definitivă din 4 aprilie 2014, acesta nu a mai fost de găsit, fiind încarcerați numai ceilalți doi condamnați din același dosar.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.