”Prințesele de oraș” s-au denunțat reciproc la pont@cancan.ro! ”Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f#$%u la show! Are HIV… a dus-o la St. Tropez și Monaco! Va fi al 3-lea Război Mondial!”

Publicat: 22/06/2021 | 23:30

“Prințesele de oraș” s-au denunțat reciproc pe celebra adresă pont@cancan.ro. Patru super-milionari au nimerit la mijloc, în “războiul eroticelor”. Cristian B., Dan O., Răzvan P & Sorin C. sunt numele cunoscuților oameni de afaceri din România. Iubita celebrului businessman din retail, Dan O., și amanta milionarului C. (ultra-cunoscut și căsătorit), Sarithaa, se acuză că s-au turnat una pe cealaltă. Atenție, urmează mesaje care, potrivit uneia dintre protagoniste, ar urma să pornească “al 3-lea Război Mondial”.

În urmă cu două zile, CANCAN.RO dezvăluia, în premieră, că un celebru om de afaceri, însurat și cu copii, a sedus-o cu mesaje XXX pe fiica partenerului de afaceri. Tânăra în cauză, Sarithaa, o adevărată “bombă sexuală”, ar avea idee cum povestea a ajuns în posesia site-ului nostru. Ar suspecta două foste prietene, cu care până nu cu mult timp în urmă făcea spectacol în localurile de lux din Capitală, când ieșeau la “vânătoare” de milionari plătitori, fără arici la buzunar.

Patru super-milionari au nimerit la mijloc

Din câte se pare, animozitatea existentă între tinere ar fi pornit de la un celebru businessman din retail, Dan O., pe care blondina Sarithaa l-ar fi “vrăjit” din toate punctele de vedere. După ce l-ar fi “învârtit” pe degete, puștoaica al cărei părinte deține un palat în Capitală i-ar fi dat “viteză”. A profitat rapid o altă “prințesă de oraș”, D., de altfel actuala iubită a omului de afaceri Dan O.. De aici până la o invidie dusă la extrem nu a mai fost cale lungă.

(VEZI AICI: PRINȚESICA ”ULUITORULUI” S-A COMBINAT PRIMA CU FOSTUL MALVINEI!)

Cert este că toate cele trei “bunăciuni” sunt adevărate “bombardiere”, având la activ mulți milionari “bifați”. Sorin C., un alt afacerist celebru în România, ar fi, la rândul lui, obsedat de amanta lui Cristian B., și chiar și-ar fi părăsit soția după ce i s-a pus “pata” pe blondină, căreia i-ar face toate poftele și i-ar da mulți bani pe mână. În ecuație mai intră un alt om de afaceri cunoscut, Răzvan P., căruia una dintre “prințese” i-ar fi fost amantă timp de trei ani.

Dar să revenim la Sarithaa, amanta milionarului Cristian B. (ultra-cunoscut și căsătorit), și la D., partenera celebrului afacerist din retail, care, în prezent, se acuză că s-au turnat una pe cealaltă. Cea care ar fi “lovit” prima pe celebra adresă pont@cancan.ro ar fi fost puștoaica al cărei tată deține un palat în Capitală și de care milionarul Sorin C. ar fi obsedat, după care a venit și replica actualei iubite a lui Dan O. și a amicei sale, “combinată” trei ani cu Răzvan P..

Amanta milionarului Cristian B., dezlănțuită: “Ce panaramă o să fie… Al 3-lea Război Mondial!”

CANCAN.RO a intrat în posesia unei discuții halucinante dintre amanta milionarului Cristian B. și o bună amică, în care prima anunță că este decisă să le facă “de panaramă” pe cele două tinere cu care, până nu demult, a fost prietenă.

Prietena: Apoi dacă după atâta timp tot în gândul lor ești și vor să te “facă”. Fă-le tu de panaramă

Sarithaa: Ohooo și ce mai panaramă o să fie.

Prietena: Vor să scoată conversații cu B. Vor articol cu tine și B.

Sarithaa: Al 3-lea Război Mondial. ****** nu o să lase. Că se face el de c****. O să-l scoată și pe ăsta.

”Prințesele de oraș” s-au denunțat reciproc la pont@cancan.ro, iar Sarithaa pare gata de răzbunare

(CITEȘTE ȘI: ȘIRETLIC MARE ÎN LUMEA BUNĂ: „PATRONUL UBER” A FUGIT CU NEVASTA BOSSULUI LOFT!)

“Vai și amar. Nu fi fraieră! Fă-le…”

În continuare, presupusa amantă a lui Cristian B. pare mai decisă ca oricând să-și facă singură dreptate, revoltată că relația ei a ajuns și în presă.

Prietena: Vai și amar. Fă-le panaramă în oraș. Nu fi fraieră, dacă te-au dat la CANCAN.

Sarithaa: Hahah, normal. Oricum, articolul dispare diseară. Dar să vezi ce o să fie. Scandal. Cum îmi place mie.

”Prințesele de oraș” s-au denunțat reciproc la pont@cancan.ro, iar puștoaica sedusă de milionarul C.B. este avidă de răzbunare

“Se **** cu tata. A dus-o la St. Tropez și Monaco”

Acuzele venite din partea puștoaicei la adresa celor două rivale continuă să curgă. Potrivit blondinei, iubita celebrului business-man din retail (Dan O.) ar avea HIV, în timp ce amica ei ar fi fost amanta unui alt milionar celebru, Răzvan P., dar și a tatălui său, care deține un palat în Capitală.

Mai mult, Răzvan P. ar fi dus-o în vacanțe de lux, în zone exclusiviste.

Sarithaa: Bolnavele Bucureștiului. Hahah. Stai să vezi ce le așteaptă. Show facem, cum ne place.

Prietena: Știuuuu! Mai ales *******. Dar și D.

Sarithaa: Hahaha daaaa. D. are HIV. Și ******* se **-** cu tata. Mor. Păi oricum îi dau în judecată. Mai ales că au zis de tata, ***… Multe aberații și minciuni. Mâine vorbesc cu avocații

”Prințesele de oraș” s-au denunțat reciproc la pont@cancan.ro, iar Sarithaa pare gata de răzbunare

Prietena: I-au trimis mesaje la ****** ********, au hărțuit-o și pe aia. Vai și amar așa ceva.

Sarithaa: Daaa, știuuuu.

Prietena: Și la nevasta lui P. au trimis mesaje private cu poze și conversații.

Sarithaa: ******* a fost cu P.. C**** lui. 3 ani

Prietena: Daaaa! Dar anul trecut i-au trimis mesaje. A dus-o la St. Tropez și Monaco, unde are apartament.

Sarithaa: Știu tot. Se f***** la show. Ea cu D.. Și ******* pe tata. Îi dădea mesaje lui mama. Îl amenința să-i dea 30.000 de euro.

Mesajele dintre „dive” sunt explicite

(NU RATA: MEGA-TELENOVELĂ ÎN LUMEA BUNĂ. A COMBINAT-O PE SOŢIA UNUI CUNOSCUT MILIONAR, IAR ÎNŞELATUL A AFLAT TOTUL)

Situație super-încurcată

În concluzie, ”prințesele de oraș” s-au denunțat reciproc la pont@cancan.ro, iar amanta milionarului C.B. este decisă să acționeze prima, promițându-i unei prietene că le va distruge pe iubita lui D.O. și pe fosta amantă a lui R.P.. Asta în timp ce afaceristul S.C. s-ar fi despărțit din nou de soție, obsedat fiind de blondina al cărei tată deține un palat în Capitală. Un calcul simplu arată că, în toată această telenovelă, nu mai puțin de patru super-milionari au nimerit la mijloc, în plin “război al eroticelor” amintite în articol.

D., iubita celebrului business-man din retail, Dan O.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.