”Prințesa ochelarilor” & ”Regina dragostei” au răvășit ”cartierul milionarilor”. Au apărut la restaurant în ținute aproape “topless”

Publicat: 23/02/2021 | 23:26

”Prințesa ochelarilor” & ”Regina dragostei” au răvășit ”cartierul milionarilor”. Cele două frumuseți celebre au bifat o apariție publică de milioane. Au acaparat toate privirile cu ținutele mulate care le puneau în evidență formele atrăgătoare. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile unice. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor!

Zilele trecute, CANCAN.RO le-a întâlnit pe Irina Cristescu – ”Prințesa ochelarilor – și pe simpatica prezentatoare de la Kanal D Cristina Dorobanțu – ”Regina dragostei” – la unul dintre cele mai cochete restaurante din ”cartierul milionarilor”, Isoletta.

Cele două frumuseți celebre au profitat din plin de faptul că vedeta de la Kanal D se bucură de câteva zile libere și au ieșit la o șuetă, ca fetele. Au ales unul dintre cele mai renumite restaurante din zona lacului Herăstrău. S-au bucurat pe îndelete de cele mai sofisticate preparate culinare și au stat la taclale într-o atmosferă relaxantă. La plecare, însă, cele două sexoase au bifat, fără doar și poate, una dintre cele mai spectaculoase aparații publice.

Irina Cristescu – ”Prințesa ochelarilor” – și Cristina Dorobanțu – ”Regina dragostei”- ies de la Isoletta

Pur și simplu, ”Prințesa ochelarilor” și ”Regina dragostei” au ”rupt” gura târgului. În cele mai cochete și mulate ținute, Irina și Cristina au acaparat privirile tuturor de cum au ieșit din local.

Mai mult decât atât, privirile bărbaților au fost furate și de bustul siliconat și generos al Irinei Cristescu, care pare să fie o femeie nonconformistă și ezită să poarte sutien. Imediat ce a ieșit de la căldură, bluza mulată pe care o purta ”Prințesa ochelarilor” a ținut  să ”semnalizeze” acest fapt. Cu siguranță, reprezentanții sexului tare care se aflau prin zonă s-au bucurat de o ”privelește” de-a dreptul încântătoare.

Cele două tinere s-au îndreptat cu eleganță către bolidul de lux al prezentatoarei de la ”Puterea dragostei” și, după ce s-au instalat confortabil, au demarat în trombă. (NU RATA: PREZENTATOAREA DE LA „PUTEREA DRAGOSTEI” ȘI IUBI AU DAT O TURĂ PRIN ORAȘ FĂRĂ MASCĂ)

Irina Cristescu, ținută îndrăzneață, fără sutien în ”cartierul milionarilor”

Cine este Cristina Mihaela Dorobanţu

Cristina Mihaela Dorobanțu a câștigat simpatia și respectul telespectatorilor, prin frumusețe și atitudine, din primul sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici la Kanal D. Atunci, tânăra a ajuns în marea finală. Acum doi ani, fosta concurentă a revenit pe platourile de filmare ale show-ului, unde s-a remarcat și a avut parte de o surpriză din partea juraților și a prezentatoarei: un tort impresionant și un superb buchet cu flori, pentru că era ziua ei de naștere.

După ce s-a încheiat participarea sa la “Bravo, ai stil!”, Cristina Mihaela Dorobanţu a prezentat împreună cu Victor Slav show-ul “Îmi place dansul”, care a rulat tot în grila postului de televiziune Kanal D și, ulterior, s-a ocupat de rubrica “Secrete între fete” din cadrul emisiunii moderate de Teo Trandafir și Bursucu.

Cristina Dorobanțu și Irina Cristescu au răvășit ”catierul milionarilor”

Irina Cristescu a fost căsătorită cu Hector Bitar, dar a divorțat în 2016

Hector şi Irina s-au cunoscut la începutul anului 2011, în New York. Ea, româncă, el, mexican. Ea, 20 de ani. El, un faimos arhitect şi cel mai râvnit playboy din Ciudad de Mexico, cu douăzeci de ani mai în vârstă decât ea.  Când s-au întâlnit, ea studia, la New York, artele plastice, iar el venise, probabil, cu afaceri. O privire a fost suficientă pentru a declanşa un cutremur emoţional.

S-au privit în ochi şi trei secunde le-au fost de ajuns pentru a înţelege ce au de făcut. S-au îndrăgostit nebuneşte şi iremediabil, iar relaţia lor a ţinut, de la bun început, prima pagină a ziarelor din Mexic. Câteva luni mai târziu, Hector venea în România pentru ca el şi Irina să îşi jure unul altuia iubire veşnică la Castelul Bran. În luna august a aceluiaşi an s-au căsătorit în Mexic. La petrecerea de nuntă, concentraţia de milionari a fost una ridicată, Bitar de la Pena, el însuşi un tip bogat, fiind nepotul lui Carlos Slim, care, la un moment dat, a fost cel mai bogat om din lume, în 2016 ocupând poziţia a doua, după Bill Gates, cu o avere estimată la 77,1 miliarde de dolari.

În ianuarie 2014, Irina a născut o fetiţă, care a primit numele Alessia Miroslava. La câteva luni după ce a născut-o pe Alessia, s-a întâmplat ceva ce a făcut-o pe româncă să îşi dorească să evadeze din ceea ce până atunci fusese ’’Paradisul’’. (VEZI ȘI: ”PRINȚESA OCHELARILOR” A RĂVĂȘIT BUCUREȘTII CU UN BENTLEY DE UN SFERT DE MILLION €!)

Divorţul a fost demarat, în mare taină, la Bucureşti. La începutul anului 2016, Irina Cristescu a primit custodia fetiţei. Instanţa judecătorească a dat o decizie definitivă în procesul dintre cei doi.

Părinții Irinei dețin compania Opticris

Cele trei divizii ale companiei familiei ei, Opticris, sunt specializate pe producţia de rame de ochelari, pe distribuţia a peste douăzeci de branduri de lux şi pe retail, cu foarte multe centre de optică medicală ce conţin cabinet medical, laborator de prelucrare şi un magazin propriu-zis de vânzare în toată ţara. Opticris este o afacere prosperă, aşa că Irina a fost obişnuită de mică cu un trai lipsit de griji.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.