„Prințesa ochelarilor” l-a luat înapoi pe Droopy

Publicat: 04/05/2021 | 23:58

Irina Cristescu, cea cunoscută drept “Prințesa ochelarilor”, l-a luat înapoi pe “Droopy”, pe care îl abandonase, la propriu, luna trecută. Cei doi au petrecut Sărbătorile Pascale împreună, la lacul Como, într-un decor de vis. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, fotografii și detalii de ultimă oră despre cea mai surprinzătoare împăcare din lumea bună.

Pe 21 aprilie, CANCAN.RO dezvăluia, în premieră națională, că Irina Cristescu, alias “Prințesa ochelarilor”, și-a lăsat cu ochii în soare logodnicul, cunoscut în lumea mondenă a Capitalei sub porecla de “Droopy”. De vină pentru ruptură a fost omul de afaceri, care nu s-ar fi ridicat la nivelul aristocratei sale partenere, nici comportamental și nici emoțional.

“Droopy”, “adoptat” de familia Cristescu

Iată însă că, între timp, moștenitoarea Opticris, femeie pasională, aparte și, clar, cu un suflet bun, a decis să-i mai acorde o șansă lui “Droopy”, care ar fi plâns ca un copilaș pentru a fi primit înapoi. Cel care se prezintă ca fiind un potent om de afaceri în cercurile înalte din Capitală, mai are o oportunitate să-i demonstreze Irinei Cristescu că poate rivaliza cu ultimului ei iubit, misteriosul Cony Varvara. Va avea, din păcate pentru el, șanse minime să-și arate “valoarea”. (CITEȘTE ȘI: „PRINȚESA OCHELARILOR” L-A PĂRĂSIT PE INDECISUL „DROOPY”)

Până atunci, “Droopy” a fost “adoptat” de familia Cristescu, care l-a luat cu ocazia Paștelui în Italia, la Lacul Como, într-una dintre zonele superbe ale Europei. Categoric, rafinata Irina a avut un cuvânt de spus, fiind-i milă să-și lase iubitul cu care tocmai se reîmpăcase singur în Capitală. Toți s-au cazat la Grand Hotel Villa d’Este, unul dintre cele mai scumpe și exclusiviste hoteluri din zonă, iar cheltuiala a fost a familiei Irinei.

„Droopy” a fost reprimit de „Prințesa ochelarilor”. Au făcut Paștele împreună, în Italia

Liniștit lângă “Prințesa ochelarilor”

În Peninsula a fost prezentă și sora “Prințesei ochelarilor”, delicata Monica, al cărei iubit miliardar l-a eclipsat tot timpul pe “Droopy”. CANCAN.RO a intrat și în posesia unor imagini de la Lacul Como, unde autointitulatul om de afaceri apare relaxat lângă Irina, la masa de Paște, bucuros că a reintrat în grațiile celei care, cu doar câteva zile înainte, îl abandonase. (NU RATA: ”PRINȚESA OCHELARILOR” & ”REGINA DRAGOSTEI” AU RĂVĂȘIT ”CARTIERUL MILIONARILOR”)

La un pas să ajungă la închisoare în Dosarul „Poșta”

Altfel, “Prințesa ochelarilor” ar mai fi avut un motiv în plus să-i mai acorde o șansă lui “Droopy” și să-l ia în Italia. Potrivit unor surse, bărbatul ar fi în depresie deoarece ar fi primit semnale că va fi condamnat la închisoare, în Dosarul „Poșta”. Următorul termen, care ar putea fi decisiv, se apropie vertiginos, fiind programat pentru 17 mai.

Important de menționat este, totuși, că “Droopy” nu a “aterizat” întâmplător în lumea bună a Capitalei. A avut un fler nemaivăzut de a se apropia de potentații zilei. Acesta a fost atent introdus pe prima scenă de două personalități arhicunoscute: celebra Liliana Mincă (fosta șefă a Loteriei Române), fiind de atunci arondat instituției, dar și de celebrul violator “Ureche”. (CITEȘTE AICI: CE „REGIE” I-A FĂCUT MILIONARUL „URECHE” FOSTEI „LOGODNICE” A LUI BOTE, ÎNAINTE DE VIOL)

Pentru “Droopy”, Irina Cristescu reprezintă un “colac de salvare”. Pe rolul instanțelor de judecată – potrivit portalului termene.ro -, el este măcinat de mai multe acțiuni de încuviințare a executării silite. Cu alte cuvinte, e dator, dar n-a avut de unde/n-a catadicsit să achite debitele. Dar, peste toate aceste procese, cel penal este cel mai acut. Practic, o sentință așa cum se prefigurează l-ar putea ”despărți” fizic pentru o perioadă bună de ”Prințesa ochelarilor”.

„Droopy”, probleme serioase cu banii

“Pârlit”, de-a lungul timpului, în dragoste

“Droopy” a divorțat cu mare tam-tam, la sfârșitul lui 2013, de soția sa, Luminița, prezentatoare de televiziune. Acesta a făcut apoi un gest de-a dreptul disperat. După ce fosta soție s-a recăsătorit cu un pilot, “Droopy” a făcut tot posibilul să îi reintre în grații. Nu a avut, din păcate pentru el, succes.

Ulterior, a început o relație cu fotomodelul Roxana Ilie, care l-ar fi “tradus” cu Laurențiu, fiul celebrului miliardar Dumitru Nicolae “Niro”. A mai fost implicat într-o legătură cu un alt model, Roxana Ungureanu. Prin 2011, se zvonea că aventura cu aceasta a fost printre cele care au condus la divorț.

Părinţii superbei Irina Cristescu deţin compania Opticris

Cele trei divizii ale Opticris, compania pe care o dețin părinții Irinei Cristescu, sunt specializate pe producţia de rame de ochelari, pe distribuţia a peste douăzeci de branduri de lux şi pe retail, cu foarte multe centre de optică medicală ce conţin cabinet medical, laborator de prelucrare şi un magazin propriu-zis de vânzare în toată ţara. Opticris este o afacere de succes, astfel că delicata Irina a fost învățată de mică cu un trai lipsit de griji.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.