“Prințesa manelelor” a fost pipăită de un obsedat în club! Avem imaginile…

Publicat: 14/01/2020 | 22:46

Una dintre cele mai senzuale dansatoare de manele a făcut un show de excepție într-un renumit club din Dubai. ”Prințesa manelelor” s-a dezlănțuit în ”orașul miliardarilor” în speranța că va da lovitura în plan sentimental. Nu a fost să fie. În schimb, apetisanta brunetă a fost pipăită de un obsedat în club… CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile incendiare. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor! (CITEȘTE ȘI: CRISTINA ȚOPESCU VA FI INCINERATĂ FĂRĂ SLUJBĂ RELIGIOASĂ!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a obținut imagini uluitoare cu sexoasa Larisa Munteanu, bruneta cunoscută drept ”Prințesa manelelor”. (NU RATA: IMAGINI DE ULTIMĂ ORĂ DE LA VILA REGRETATEI PREZENTATOARE TV)

A răvășit milionarii!

Potrivit surselor noastre, de câteva zile, Larisa Munteanu a aterizat în Dubai, acolo unde se pare că încearcă să își găsească ”jumătatea”. Cum orașul este doldora de oameni potenți financiar, sexoasa brunetă ar spera să tragă ”lozul câștigător”. Și, pentru a-și spori șansele, ”Prințesa manelelor” a descins în forță în cluburile de noapte, unde și-a pus toate atuurile la bătaie.

Larisa Munteanu, dansuri provocatoare în Dubai

Larisa Munteanu a făcut un show de zile mari în unul dintre cele mai renumite cluburi de noapte din Dubai. Dansatoarea de manele s-a anturat cu câțiva tineri de bani gata, pe care a încercat să-i impresioneze cu mișcările senzuale. După ce a atras toate privirile cu decolteul generos, bruneta a scos ”artileria grea”. A dansat frenetic, iar, la un moment dat, și-a ridicat prea mult rochița și a arătat tuturor lenjeria de culoare roșie pe care o purta.

Momentul extrem de erotic a fost savurat pe deplin de toată suflarea masculină care petrecea alături de sexoasa brunetă. Atât de mult, încât un obsedat chiar a pipăit-o pe Larisa… (VEZI ȘI: “PRINȚESA MANELELOR” NU MAI ARE NICIUN SECRET… A ARĂTAT ABSOLUT TOT!)

”Prințesa manelelor”, dans provocator cu lenjeria la vedere într-un club din Dubai

Fără lenjerie intimă în BOA!

În urmă cu aproximativ o lună, focoasa brunetă s-a distrat în unul dintre cele mai renumite cluburi de noapte din Capitală, BOA – Beat of Angels Bucharest, acolo unde a făcut un show de zile mari. Sexy-dansatoarea, pusă pe distracție, s-a dezlănțuit pe ritmurile amețitoare ale muzicii. Împreună cu o prietenă, Larisa Munteanu s-a suit pe bar și a început să se miște în cel mai erotic mod cu putință. Cele două tinere, care erau într-o formă de excepție, n-au ținut cont de privirile celor din jur și s-au mângâiat senzual în timp ce își unduiau formele apetisante.

Larisa Munteanu a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit. Din cauza crăpăturii extrem de generoase a rochiței pe care o purta, cea supranumită ”Prințesa manelelor” a arătat tuturor că este o fire nonconformistă și în seara respectivă nu a purtat lenjerie intimă. Reprezentanții sexului tare au putut cu greu să-și mute privirea de la dansul erotic al tinerei dansatoare. (NU RATA: FOSTEI ASISTENTE TV I-AU ”DEZERTAT” SÂNII DIN SUTIEN + SĂRUTĂRI +18 CU ”PRINȚESA MANELELOR”)

Larisa Munteanu, decolteu răvășitor

Dansatoarea favorită a lui Florin Salam

Larisa Munteanu s-a făcut remarcată în showbiz-ul autohton ca dansatoare de manele, fiind chiar favorita lui Florin Salam. Și asta datorită mişcărilor provocatoare şi lipsei totale de inhibiţii. Precum și energiei incredibile pe care o arată în timpul show-urilor extrem de senzuale, în faţa admiratorilor ei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)