„Prințesa Instagramului” reacționează după ce a fost acuzată că ia bani din donații. “Eu fac reclamă din fundul patului și tu de pe gresie. Fiecare cu…”

Publicat: 08/04/2020 | 16:11

O mega-controversă a izbucnit în mediul online după ce ”Prințesa Instagramului” a fost acuzată că a primit bani strânși din donații destinați Institutului Cantacuzino. Vedeta se pare că n-a mai făcut față valului de acuzații și a rispotat. Fără menajamente, iubita lui Alex Pițurcă a trecut la amenințări. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (CITEȘTE ȘI:  EI SUNT “REGII TIKTOK-ULUI”! UN SUDOR ȘI UN HANDBALIST AU “LUAT” CU “IZOLETA” SUTE DE MII DE ROMÂNI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de-a dreptul uluitoare legate de cea mai nouă controversă din mediul online. (VEZI ȘI: ÎMPĂCAREA CU BIANCA L-A COSTAT PE ALEX BODI UN CHANEL DE 6.000 €, UN ZBOR PRIVAT DE 25.000 € ȘI… )

Campania de strângere de fonduri pentru Institutul Cantacuzino, mediatizată pe rețelele de socializare, a provocat o dispută de zile mari în mediul online. Mai mulți influenceri, printre care se numără și Cristina ICH, au fost acuzați că s-au implicat în cauza umanitară pentru bani.

„Genul tău nu cere bani, nici dacă ai cere nu ți s-ar da”

La două zile de la debutul scandalului influencerilor care ar fi fost plătiți din banii donați de populație pentru sprijinirea Institutului Cantacuzino, în contextul crizei COVID-19, situația pare să degenereze. Cristina ICH nu a mai suportat avalanșa de acuzații și a răbufnit.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, iubita lui Alex Pițurcă a amenințat un cunoscut om de radio, care a „îndrăznit” să comenteze pe marginea campaniei de strângere de fonduri. (VEZI ȘI: “NABABUL DE LA METROREX” S-A ANTURAT CU PREZENTATOAREA TV FLORENTINA OPRIȘ! I-AM FILMAT ÎN TIMP CE…)

”Promit că după ce trece campania mă ocup de tine special. Și tot online-ul este Dumnezeu. Să mă judece. Nu au ce să judece. Tu, fetiță, ești de judecat că dai în alții fără fundament și habar nu ai. Eu fac reclama din fundul patului și tu de pe gresie. Fiecare cu ce poate. Și genul tău nu cere bani, nici dacă ai cere nu ți s-ar da”, i-ar fi transmis vedeta omului de radio.

Cristina ICH și-a recunoscut ”fapta”

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unui video, pe care ”Prințesa Instagramului” l-ar fi postat în urmă cu câteva zile pe o rețea de socialiazare și în care recunoaște că are un avantaj de pe urma campaniei de strângere de fonduri. (VEZI ȘI: ”PRINȚESA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA A ”FUGIT” DE ACASĂ, NOAPTEA, ÎN PAPUCI! MOTIVUL…)

”Câștigă toată lumea! Câștigă și spitalul, câștigă și ăia, câștig și eu dacă mă implic”, a afirmat Cristina ICH.

Cristina ICH reacționează după ce a fost acuzată că ia bani din donații

A devenit mamă în toamna anului trecut

25 octombrie 2019 este o zi pe care Cristina ICH și iubitul ei, Alex Pițurcă, nu o vor uita: s-a născut băiețelul lor, Noah Alexandru, și ar fi fost de așteptat să vină numai momente fericite pentru cei doi abia deveniți părinți. Dar nu s-ar fi întâmplat chiar așa! Cristina ICH ar fi avut anumite probleme în spital: ar fi trecut prin neplăcutele stări de depresie postnatală. (VEZI ȘI: ”REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA SE VINDECĂ DE DEPRESIE ÎN NUBA)

Cristina ICH se află în centrul unei dispute

Cristina ICH, experiență traumatizantă: ”M-am speriat!”

Cristina ICH a născut într-o clinică privată din București, dar experiența ar fi fost, oarecum, traumatizantă. Iubita lui Piți Jr. avea să împărtășească, pe pagina de socializare, impresiile cu fanii ei. ”Nu vreau să influențez. Ce mi-am imaginat cu ce a fost e diferență cer-pământ. Alăptez, asta da. Dar despre ce s-a întâmplat în spital nu vorbesc. Eu vă pot influența și cu asta nu e de joacă. Eu nu vreau să am pe conștiință… Vreau să mă înțelegeți. A fost foarte greu, dificil, m-am speriat. Decizia asta vă aparține. E important că am născut, că fiu-meu e sănătos. Nu sunt nici prima, nici ultima. Gata, am născut, burta nu mai e. Experiența mea nu a fost una fericită. Când am intrat în travaliu m-am machiat, m-am dichisit. Mi-am cerut iertare de la maică-mea: «Mamă, iartă-mă dacă te-am supărat vreodată, acum știu ce înseamnă»”, a dezvăluit Cristina ICH.

 A slăbit 10 kilograme după naștere

Cristina ICH a dezvăluit câte kilograme a slăbit la doar o săptămână după ce l-a născut pe Noah Alexandru. Partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă a vorbit despre momentele delicate din ziua în care a devenit mamă, dar și despre bebelușul ei. “Pot să vă zic că, după ce naști, nu rămâi cu burtă mai deloc. Și mi se văd și primele pătrățele… nu știu cum. Cred că am dat jos – de la spital până aici – 10 kilograme. Sunt bine. Bebelușul ăsta este exact cum mi l-am dorit eu: mănâncă, doarme, mănâncă, doarme, se joacă puțin, doarme. Da… asta sunt eu: cu sânii cât Casa Poporului. Am multe să vă povestesc… Sunt draguță, sunt simpatică? M-am schimbat, am rămas la fel?”, a dezvăluit Christina ICH în timpul unei înregistrări făcute publice.

“Nu sunt aici (n.r. pe Instagram Stories) să mă plâng. Am avut o săptămână groaznică… noroc că au fost maică-mea și taică-miu lângă mine și Alex și toată lumea. Și m-am pus pe picioare, am înviat de ziua lui taică–miu – azi e ziua lui taică-miu. (VEZI AICI: ”REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA ARE PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE! DIAGNOSTICUL PUS DE MEDICI ESTE NĂUCITOR…)

Important e că sunt bine, că am scos ceva bun din mine. Da, am avut și săptămâna aia de lăuzie, perioada aia de lăuzie în care plângi, te arunci cu capul de pereți: «Viața mea nu va mai fi aceeași…». Normal, va fi mai bună, dar, na… Gândești… adică ești destul de schimbătoare. Când e bine, cât e rău – important e să-ți fie familia alături”, a mai mărturisit frumoasa mămică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)