”Prințesa Instagramului” din România a ”fugit” de acasă, noaptea, în papuci! Motivul…

Publicat: 18/02/2020 | 23:19

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase cu iubita lui Piți Jr. ”Prințesa Instagramului” din România a ”fugit” de acasă, noaptea, în papuci! Motivul escapadei nocturne este de-a dreptul uluitor. (CITEȘTE ȘI: MEZINUL UNEI FAMILII CELEBRE DIN SHOWBIZ A FOST INTERNAT LA DEZINTOXICARE DUPĂ CE ȘI-A ATACAT MAMA!)

Când vine vorba de pofte, nimeni și nimic pare că nu-i stă în cale iubitei lui Alex Pițurcă. În miez de noapte, ”Prințesa Instagramului” din România a ”fugit” de acasă în papuci dintr-un motiv uimitor. (NU RATA: ”REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA SE VINDECĂ DE DEPRESIE ÎN NUBA)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Cristina ICH într-o ipostază mai puțin obișnuită. Aproape de miezul nopții, iubita lui Piți Jr. a dat fuga la un renumit restaurant de tip fast-food. Îmbrăcată în haine de casă și în papuci, Cristina ICH s-a suit în mașina 4×4  și s-a dus să-și potolească poftele nocturne. După ce a făcut o comandă serioasă la ”Drive”, Cristina ICH s-a întors acasă. Și-a parcat mașina și a intrat glonț în locuință, unde presupunem că s-a delectat pe îndelete de produsele de la fast-food. (VEZI ȘI: SLAV ȘI CAZACU ȘI-AU ÎNCERCAT NOROCUL LA PUȘTOAICE! LE-AU ADEMENIT CU…)

Iubita lui Piți Jr. a plecat din casă în haine lejere și în papuci

Cristina ICH și Piți Jr. își creștinează fiul la castel!

25 octombrie 2019 este o zi pe care Cristina ICH și iubitul ei, Alex Pițurcă, nu o vor uita: s-a născut băiețelul lor, Noah Alexandru, și ar fi fost de așteptat să vină numai momente fericite pentru cei doi abia deveniți părinți. Dar nu s-ar fi întâmplat chiar așa! Cristina ICH ar fi avut anumite probleme în spital: ar fi trecut prin neplăcutele stări de depresie postnatală. Acum, după ce a trecut peste perioada mai puțin plăcută, ”Prințesa Instagramului” din România se pregătește pentru marele eveniment, botezul fiului ei și al lui Piți Jr. (NU RATA: CARMEN DE LA SĂLCIUA & CULIȚĂ STERP ȘI-AU SPUS DIN NOU „ADIO”: „SE AFIȘAU DOAR DACĂ…”)

”Nu vreau să-l fac în țară pentru că o să iasă haos.  Acest eveniment este ce mi-am dorit eu de când eram mică. Va avea loc într-un loc special, la un castel din Franța. Să vedem cum rezolvăm pentru că se închiriază destul de greu, sunt multe cereri. Vreau să fie discret și ferit de ochiul presei. Aveam și o variantă în București, la un luxos hotel, dar aici o să iasă haos. O să fie un eveniment extrem de restrâns.

Nu o să fie nimic extraordinar. Nu m-am gândit nici la rochiță. Nu o să fie cu muzică populară și nici cu produse românești. Din meniu nu o să facă parte sarmalele, nu pentru că nu îmi plac, dar nu o să mă car cu oala de sarmale până în Franța”a declarat Cristina ICH, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Cristina ICH, escapadă nocturnă la fast-food

A slăbit 10 kilograme după naștere

Cristina ICH a dezvăluit câte kilograme a slăbit la doar o săptămână după ce l-a născut pe Noah Alexandru. Partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă a vorbit despre momentele delicate din ziua în care a devenit mamă, dar și despre bebelușul ei. (NU RATA: ”REGINA INSTAGRAMULUI” & FIUL LUI PIȚURCĂ ÎȘI CREȘTINEAZĂ FIUL LA CASTEL! AVEM DECLARAȚII EXCLUSIVE DESPRE BOTEZUL DE 5* DIN FRANȚA)

“Pot să vă zic că, după ce naști, nu rămâi cu burtă mai deloc. Și mi se văd și primele pătrățele… nu știu cum. Cred că am dat jos – de la spital până aici – 10 kilograme. Sunt bine. Bebelușul ăsta este exact cum mi l-am dorit eu: mănâncă, doarme, mănâncă, doarme, se joacă puțin, doarme. Da… asta sunt eu: cu sânii cât Casa Poporului. Am multe să vă povestesc… Sunt drăguță, sunt simpatică? M-am schimbat, am rămas la fel?”a dezvăluit Christina ICH în timpul unei înregistrări făcute publice.

„Nu sunt aici (n.r. pe Instagram Stories) să mă plâng. Am avut o săptămână groaznică… noroc că au fost maică-mea și taică-miu lângă mine și Alex și toată lumea. Și m-am pus pe picioare, am înviat de ziua lui taică-miu – azi e ziua lui taică-miu. Important e că sunt bine, că am scos ceva bun din mine. Da, am avut și săptămâna aia de lăuzie, perioada aia de lăuzie în care plângi, te arunci cu capul de pereți: «Viața mea nu va mai fi aceeași…». Normal, va fi mai bună, dar, na… Gândești… adică ești destul de schimbătoare. Când e bine, cât e rău – important e să-ți fie familia alături”, a mai spus frumoasa mămică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)