”Prințesa Instagramului”, acuzată de mișmașuri după ce a apărut cu un Rolex Cosmograph Daytona de 30.000 de euro. “Este o minciună mare și cred că…”

Publicat: 05/05/2020 | 23:25

La câteva săptămâni de când a izbucnit scandalul donațiilor pentru Institutul Cantacuzino, Cristina ICH a stârnit noi controverse printre admiratorii ei, după ce și-a prezentat noua bijuterie de 30.000 de euro, un superb ceas Rolex, model Cosmograph Daytona. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vine, în exclusivitate, cu toate detaliile. (CITEȘTE ȘI: FIUL LUI VICTOR PIȚURCĂ ȘI CRISTINA ICH SE DISTREAZĂ DE MINUNE ÎN VINEREA MARE)

Nici nu s-a stins bine scandalul donațiilor destinate Institutului Cantacuzino, când Cristina ICH a fost acuzată că ar fi primit o parte din banii strânși pentru lupta anti-COVID 19, că iubita lui Piți Jr se află în centrul unei alte controverse. (NU RATA: POPESCU ȘI FLICK SE SCUZĂ ÎN SCANDALUL DONAȚIILOR ANTI-COVID 19: “A FOST O COMUNICARE STÂNGACE PENTRU…” +“DIN PĂCATE…”)

Rolex din „Dragonul Roșu”?

Totul se pare că a pornit după ce ”Prințesa Instagramului” și-a prezentat, în mediul online, noua achiziție de marcă, un ceas Rolex, model Cosmograph Daytona, estimat la aproximativ 30.000 de euro.

La scurt timp după ce s-a fălit pe contul ei de socializare cu minunata bijuterie, Cristina ICH a fost luată la rost de fani. Din câte se pare, mai mulți urmăritori i-au reproșat iubitei lui Piți Jr. că Rolex-ul ar fi fost achiziționat în urma încasărilor pe care le-a avut din proiectele umanitare în care s-a implicat în ultima perioadă și care au făcut obiectul mai multor dispute în spațiul media. (NU RATA: „PRINȚESA INSTAGRAMULUI” REACȚIONEAZĂ DUPĂ CE A FOST ACUZATĂ CĂ IA BANI DIN DONAȚII. “EU FAC RECLAMĂ DIN FUNDUL PATULUI ȘI TU DE PE GRESIE. FIECARE CU…”)

Cristina ICH a bifat o nouă ”aroganță”. Și-a luat Rolex de 30.000 de euro

Potrivit unor informații care ne-au parvenit pe celebra adresă pont@cancan.ro, Cristina ICH le-ar fi mărturisit admiratorilor ei, mai în glumă, mai în serios, că impunătoarea bijuterie este, de fapt, o replică pe care a achiziționat-o din „Dragonul Roșu”.(VEZI ȘI: ”PRINȚESA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA A ”FUGIT” DE ACASĂ, NOAPTEA, ÎN PAPUCI! MOTIVUL…)

O urmăritoare a întrebat-o de unde e ceasul, iar Cristina a răspuns că e de la Dragon. Sunt mai mult ca sigur că este o minciună mare și cred că a spus asta doar ca să nu fie luată în vizor de ANAF”, ne-a dezvăluit un cititor, sub protecția anonimatului.

Cristina ICH se află în centrul unei noi dispute

”Prințesa Instagramului”, reacție dură! 

La două scurt timp de la debutul scandalului influencerilor care ar fi fost plătiți din banii donați de populație pentru sprijinirea Institutului Cantacuzino, în contextul crizei COVID-19, Cristina ICH nu a mai suportat avalanșa de acuzații și a răbufnit. (NU RATA: FOSTUL “IEPURAȘ” PLAYBOY S-A “IZOLAT” LA PISCINĂ. DACĂ E CUMINTE, I SE PUNE ȘI APĂ…)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, iubita lui Alex Pițurcă a amenințat un cunoscut om de radio, care a „îndrăznit” să comenteze pe marginea campaniei de strângere de fonduri.

”Promit că după ce trece campania mă ocup de tine special. Și tot online-ul este Dumnezeu. Să mă judece. Nu au ce să judece. Tu, fetiță, ești de judecat că dai în alții fără fundament și habar nu ai. Eu fac reclama din fundul patului și tu de pe gresie. Fiecare cu ce poate. Și genul tău nu cere bani, nici dacă ai cere nu ți s-ar da”i-ar fi transmis vedeta omului de radio.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)