„Prințesa de Aur” și ex-iubitul ei și-au “disputat” copilul în Săptămâna Mare. „Eu am zis să-i dai ochelari, nu bani, că…”

Publicat: 16/04/2020 | 23:55

Ex-concurenta de la „X factor” nu a încheiat socotelile cu fostul partener de viață, cu toate că au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu ceva timp. În Săptămâna Mare, Loredana Anghelache, mai cunoscută sub numele de scenă – Prințesa de Aur – și ex-iubitul și-au ”disputat” copilul. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (NU RATA: PRIMA REACȚIE A PRINȚESEI DE AUR DUPĂ CE EX-IUBITUL A ACUZAT-O CĂ ȘI-A ABANDONAT COPILUL)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a aflat amănuntele poveștii controversate care o are în prim-plan pe fosta concurentă de la ”X factor”. (VEZI AICI: CUM DECURGE O CUNUNIE PE TIMP DE PANDEMIE)

Loredana Anghelache, alias Prințesa de Aur, impresiona, în urmă cu aproximativ patru ani, pe scena reality-show-ului „X Factor”, de la Antena 1. Nu a trecut de semifinale, dar a avut de câștigat în cariera muzicală. Pe plan sentimental, artista nu ar duce-o însă prea bine… În plus, cântăreața a fost acuzată de fostul iubit că și-ar fi părăsit copilul.

În urmă cu aproximativ opt ani, Loredana Anghelache l-a întâlnit pe Robert, un bărbat care i-a căzut cu tronc! La doi ani de când s-au cunoscut, Loredana a adus pe lume un băiețel. Cei doi nu s-au mai înțeles, la un moment dat, astfel că au luat-o pe drumuri separate. Ambii au vrut copilașul, s-a ajuns chiar în instanță pentru custodie. Dar bărbatul a avut unele probleme cu legea, fiind chiar condamnat și încarcerat. (CITEȘTE ȘI: ÎNAINTE DE PAȘTE, FIUL FOSTULUI PREMIER “TATONEAZĂ” UN EX-„IEPURAȘ” ȘI…)

Dispută în Săptămâna Mare

Ex-concurenta de la ”X factor” și fostul ei iubit nu s-ar fi înțeles în privința micuțului lor nici în preajma sărbătorilor. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în urmă cu câteva zile, Loredana Anghelache l-ar fi contactat pe tatăl copilului ei cu scopul de a-l trimite pe cel mic la acesta, din cauza unor neînțelegeri între ea și actualul partener de viață.

La scurt timp după ce micuțul a ajuns la tatăl său, Robert, cu un taxi, fosta concurentă de la ”X factor” și-ar fi schimbat decizia și i-ar fi cerut insistent „ex”-ului să-l aducă pe cel mic înapoi. Mai mult decât atât, Loredana ar fi refuzat să-i trmită copilului ochelarii de vedere, iar, din acest motiv, între cei doi a izbucnit un adevărat „război”, purtat prin intermediul SMS-urilor. (NU RATA: INIȚIATORII GRUPULUI ÎN CARE MINORELE SUNT ȘANTAJATE CU IMAGINI XXX ÎNCEARCĂ SĂ-ȘI ȘTEARGĂ URMELE, DAR…)

Loredana: ”Ce vrei acum, să-i trimit și bani?”

Robert: ”Eu am zis să-i dai ochelari, nu bani, că în perioada asta e închis peste tot”

Loredana: ”Dacă ai bani, fă-i ochelari. Decurcă-te”, și-ar fi transmis cei doi, potrivit unor persoane din anturajul lor.

Prințesa de Aur și fostul ei iubit și-au “disputat” copilul în Săptămâna Mare

Prințesa de Aur, pusă la zid de fostul iubit

În toamna anului trecut, după ce a ieșit din pușcărie, Robert Vizitiu a făcut dezvăluiri uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Bărbatul a acuzat-o pe mama băiețelului lor că a plecat, singură, la Londra timp de două luni și nu a dat niciun semn de viață. (VEZI ȘI: CUNOSCUȚII PREZENTATORI DE LA ANTENĂ AU FOST “TRAȘI PE DREAPTA” ȘI…)

”În anul 2012 am cunoscut-o pe Anghelache Loredana Elena, Prințesa de Aur, iar din relația pe care am avut-o cu ea s-a născut un băiețel, Vizitiu Mario Daniel, botezat de domnul Dan Bursuc. Băiețelul s-a născut în 2014, și tot atunci eu am avut niște probleme. M-am certat cu un taximetrist, am fost arestat pentru lipsire de libertate, iar după două luni am fost eliberat și m-am judecat în stare de libertate. În 2016, am fost condamnat la patru ani și opt luni de închisoare, așa că a trebuit să mă predau”, își începe povestea Robert.

„Măi Loredana, nu ai cum să faci așa ceva”

”Dar, chiar înainte să ajung la pușcărie, s-a întâmplat ceva. Într-o seară, pe la unu jumătate, m-a sunat Loredana Anghelache, să vin acasă că îi este frică să stea singură cu băiatul. Eu nu eram în oraș, eram la Ploiești cu o treabă, dar ea nu a vrut să înțeleagă asta, că sunt departe de casă. Mi-a zis că, dacă nu vin într-o jumătate de oră, lasă copilul în casă și pleacă. Vă dați seama că nu am crezut. Ea mă tot suna și am rămas fără baterie. Văzând că nu mă mai poate apela, pe la două și jumătate a sunat-o pe mama mea, să o întrebe dacă nu vine ea să stea cu băiatul.

A amenințat-o și pe ea că va lăsa copilul în casă singur, dacă nu vine. Mama i-a spus că va veni, să stea liniștită. Dar Loredana, căpoasă, nu a vrut să înțeleagă și a sunat-o pe bona copilului, i-a zis că dacă nu vine în 10 minute lasă copilul în casă și pleacă. Bona i-a zis: «Măi Loredana, nu ai cum să faci așa ceva, ce ai, ești nebună, cum să-ți lași copilul și să pleci?». I-a zis o vorbă mai țigănească, apoi a spus că nu o mai interesează de nimeni și de nimic și plecată a fost.

Bona și-a dat seama că Loredana chiar a plecat, pentru că s-a auzit ușa, și a venit într-un suflet spre casa noastră. S-a întâlnit cu Loredana, care i-a zis că Mario e la el în pătuț. Bona a intrat în casă și l-a găsit pe copil plângând și cu lumina stinsă. L-a liniștit și m-a sunat apoi să-mi spună ce s-a întâmplat.

Doamna Lori please, bine-mersi, în Italia, la Roma, la surorile ei. A stat acolo nouă luni. Eu am fost să o iau din Italia după nouă luni, pentru că trebuia să mă predau, să mă duc să-mi ispășesc pedeapsa la închisoare. M-am prezentat când m-am întors din Italia la poliție și cam asta a fost”, a continuat fostul iubit al Prințesei de Aur.

”În 2019, m-am eliberat de la penitenciarul de la Târgu Jiu, la jumătate din pedeapsă, pentru bun comportament. Într-o zi m-a sunat Loredana să mă duc la grădiniță să-l iau pe Mario, că ea are o cântare în Anglia. A plecat la Londra de două luni și n-a mai venit!”, a încheiat Robert Vizitiu.

Prințesa de Aur a fost acuzată de fostul iubit că și-a părăsit copilul

Prințesa de Aur, controverse după eliminarea de la X-Factor

Loredana Anghelache, cântăreață de manele, a participat la X-Factor în 2016, dar a părăsit concursul în semifinale. A ratat marele premiu de 100.000 de euro, dar nu banii ar fi fost ținta celei supranumite Prințesa de Aur. (CITEȘTE ȘI: SEXY-ISPITA CARE NU IEȘEA DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 €, CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE DE UN MILIONAR DIN GERMANIA. „A ZIS CĂ IA INELUL ȘI…”)

„Vă mulțumesc din suflet pentru că m-ați susținut cu atâta putere de la început şi până la sfârşit în acest concurs, X-Factor. A fost o etapă frumoasă din viața mea, am întâlnit oameni minunați, dar drumul meu s-a oprit în semifinală. Am vrut din tot sufletul şi am sperat să ajung în marea finală, chiar dacă nu câştigam. Banii nu aveau o importanță maximă pentru mine, ci efortul depus de mine în toți aceşti ani de muncă. Preferam să mă fi eliminat în prima audiție, nedându-mi şansa de a gusta lumea muzicii adevărate.

Nu pot să înțeleg şi am rămas dezamăgită pentru că, din prima aleasă, am ajuns ultima şi în sfârşit să fiu scoasă afară. Pe toată durata concursului, jurații m-au încurajat maxim pentru puterea vocii mele. Mulțumesc «Ursulețului meu Baloo» pentru toată puterea care mi-a transmis-o bunăvoința şi implicarea lui. Sper să îl mai văd pentru că eu, ca persoană, îl am la suflet. Eu voi continua pentru mine şi pentru toată lumea care mă iubește să urc cât mai multe scări. Semnat, a voastră Prințesa de Aur”, a scris atunci Loredana Anghelache pe pagina de socializare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)