Prințesa Caradja, în proces cu statul român pentru terenuri de peste un milion de euro: ”Am un proiect cu fiul meu!”

Publicat: 12/01/2021 | 10:25

Prințesa Caradja se află în proces cu statul român pentru niște terenul care ar valora peste un milion de euro. Terenuri despre care prințesa spune că sunt moștenite de la bunica ei, Ecaterina Caradja, care a încetat din viață în 1993.

Într-un interviu pentru impact.ro, Prințesa Brianna a dezvăluit totul. “Am câștigat 100 de hectare din peste 1.000 cât am moștenit eu, de fapt. Am toate actele în regulă și totuși nu îmi sunt respectate drepturile, nu pot înțelege de ce. Bunica mea a decedat în 1993, deci actele nu sunt deloc foarte vechi. O să fac tot ce este necesar să-mi recapăt pământurile, asta deși nu cred că se va întâmpla, la cum merg lucrurile”, a declarat prințesa Brianna Caradja. (CITEȘTE ȘI: O CUNOSCUTA VEDETA RENUNTA LA VIATA CONFORTABILA CA SA TRAIASCA INTR-O COMUNITATE TABU PENTRU ROMANIA!)

Prințesa Caradja, în proces cu statul român pentru terenuri de peste un milion de euro: ”Am un proiect cu fiul meu!”

Ce vrea să clădească prințesa? “Îmi doresc foarte tare să pot oferi oamenilor locuințe foarte bune, frumoase și ieftine. Am cumpărat un teren în Snagov și am un proiect cu fiul meu. Ne dorim niște case modulare, de cea mai înaltă calitate, la prețuri infinit mai mici față de ce este pe piață. Momentan vom avea un hybrid, pentru că suntem obligați să facem o carcasă din beton, ca locuința să poată fi asigurată și deci pentru ca oamenii să poată apela la credite. Este aberant din punctul meu de vedere, casele pot fi super rezistente și fără beton, însă la noi în țară doar așa se poate, momentan. Sper să reuseșc să schimb asta, în felul acesta oamenii ar avea acces la locuințe foarte bune la care să nu fie nevoiți să plătească un credit uriaș, pentru 30 de ani”, a dezvăluit Brianna. (NU RATA: BRIANNA CARADJA, PRINTESA CERSETORILOR. A LASAT PROTESTELE SI A BARFIT CU UN BARBAT IN SCAUN CU ROTILE!)

Vrea să se mute într-o căsuță, cu fermă, în afara Bucureștiului. “Vreau să-mi ridic o căsuță în afara Bucureștiului și să fac un fel de fermă, o locație care să poată fi vizitată de oameni și de unde aceștia să se poată aproviziona cu produse naturale, crescute ca pe vremuri, de mici producători locali, din zona respectivă. Aș vrea să am și animale acolo, dar nu la modul de 100 de capre, probabil cam 1-2. Să fie ca un parc în natură“, a încheiat Brianna Caradja.