“Prințesa barurilor” joacă la dublu cu “Împăratul autocarelor” și un cunoscut doctor

Publicat: 10/06/2020 | 23:25

Este o poveste nemaiauzită, din lumea bună, pe care CANCAN.RO v-o prezintă cu lux de amănunte. Una dintre cele mai prospere afaceriste din Capitală, cunoscută drept ”Prințesa barurilor”, ar juca „la dublu”, cu ”Împăratul autocarelor!” și cu un cunoscut doctor.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul spumoase legate de un super-trio amoros din lumea bună a Capitalei.

Protagoniștii sunt: o cunoscută afaceristă, supranumită ”Prințesa barurilor”, un prosper afacerist turc și un reputat medic de la Urgențe. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, de câteva luni bune, ”Prințesa barurilor” pare să joace la două capete. Și asta pentru că afacerista nu s-ar fi mulțumit doar cu un iubit. Din câte se pare, aceasta l-ar”traduce” pe reputatul doctor cu afaceristul turc, cunoscut în ”lumea bună” drept “Împăratul autocarelor”. Și invers! (CITEȘTE ȘI: TELENOVELĂ ÎN POLITICĂ! EUROPARLAMENTARUL ROMÂN A DIVORŢAT ŞI… S-A ”COMBINAT” CU ASISTENTA!)

“Prințesa barurilor” joacă la dublu cu “Împăratul autocarelor” și un cunoscut doctor

Milionarul turc, salvatorul iubitei?!

Sursele noastre susțin că ”Prințesa barurilor” și reputatul medic ar fi implicați într-o afacere, care nu a fost menajată de criza provocată de coronavirus. Împinsă de la spate de impasurile financiare, dar și de alte interese, ”Prințesa barurilor” ar fi ”intrat în joc” cu prosperul afacerist turc.

“Împăratul autocarelor” n-ar fi stat prea mult pe gânduri când iubita lui s-a aflat la ananghie și a sărit în ajutor cu câteva proiecte destul de profitabile, după cum umblă zvonurile prin oraș. Rămâne de văzut cum se va termina această poveste extrem de complicată, dar un lucru este cert. CANCAN.RO promite că o să vă țină la curent cu toate noutățile din super-trio-ul amoros. (NU RATA: TOŢI OCHII SUNT AŢINTIŢI PE EX-SOŢIA ”TROFEU” A PRIMARULUI-MILIONAR. ”FABULOSUL COSTELUŞ” ŞI ”MĂDĂLIN DE LA GIURGIU” AU ATACAT-O FRONTAL LA LOFT!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)