Prin ce chinuri a trecut Andra Măruță când era mică: „La 10 ani, am fost…” Dezvăluiri halucinante făcute de vedeta Pro TV

Publicat: 23/03/2020 | 09:12

Scena emisiunii ”Românii au Talent” este ”deschisă” tuturor celor care doresc să impresioneze nu numai jurații, ci și publicul. Totuși, apar și unele momente absolut surprinzătoare, iar atunci când este vorba despre un concurent cu o vârstă fragedă, totul devine incitant sau, pe de altă parte, poate da naștere unor semne de întrebare care își așteaptă răspunsul.

Este și cazul unui băiat de 10 ani care s-a prezentat pe scenă și a interpretat… o baladă care, practic, i-a pus pe gânduri pe cei patru jurați. Era vorba despre un subiect macabru, o mireasă înecată chiar în ziua nunții sale, melodie mai puțin potrivită pentru un copil. După ce concurentul și-a încheiat ”numărul”, au existat câteva și câteva minute de stupoare.

”Haideți să și votăm”, a propus Andra după ce a ascultat ceea ce a cântat băiatul. L-a invitat pe Florin Călinescu să își spună părerea, iar acesta a avut câteva momente în care, pur și simplu, nu și-a găsit cuvintele. Apoi a spus că va apela la ajutorul… publicului. Apoi a mormăit un ”Da”  care a părut oarecum sceptic. Sabin a primit un ”Da” și din partea lui Andi Moisescu. ”Voce bună, evident, eu îți dau da”, a spus și Mihai Petre.

(CITEȘTE ȘI: ROMÂNII AU TALENT. AU RĂMAS INTERZIȘI: ”DU-TE, BĂ, DE-AICI! INCREDIBIL!” CE AU PUTUT FACE BĂIEȚII E, DE-A DREPTUL, ULUITOR! VIDEO)

 Andra: ”Și eu am trecut prin ce treci tu acum”

Indirect, Andra l-a sfătuit pe micul Sabin să nu mai asculte de sfaturile altora. ”Tot ce s-a vorbit aici a fost doar pentru a te sfătui să vii cu ceva mai vesel, pentru că asta așteptă de la un copil de 10 ani”, și-a început Andra comentariul.

”Ceva mai pentru vîrsta ta. Și eu am trecut prin ce treci tu acum, și mie mi-au fost recomandate unele melodii la vârsta ta și înțeleg perfect ce se întâmplă”. Dar, Andra, la rîndul ei, apreciind la justa valoare vocea micului interpret, i-a oferit acestuia tot un ”Da”.