Primul test on-line care îți arată dacă ai fost infectat cu COVID-19 a fost lansat! Află dacă este momentul să ajungi la doctor

Publicat: 25/03/2020 | 09:28

Afectată teribil de COVID-19, Franța a aprobat și lansat primul test on-line care îți arată dacă ești infectat cu coronavirus. Cu ajutorul acestuia, îți poți evalua simptomele și, ulterior, să iei măsurile care se impun.

NU RATA: ALIAT-SURPRIZĂ PENTRU ROMÂNIA ÎN LUPTA CU CORONAVIRUSUL. ADRIAN STREINU-CERCEL A FĂCUT ANUNȚUL. “VIRUSULUI NU ÎI PLACE. E POSIBIL SĂ AVEM O ÎNCETINIRE!”

Testul poate fi făcut de oricine și are 24 de întrebări. Îți trebuie doar conexiune la internet și un dispozitiv. Nu este nevoie să ajungi la medic.

Ai avut febră acum câteva zile?”, “Care este temperatura ta în prezent?”, “Ai întâmpinat probleme respiratorii?” sau “Ai dureri musculare?” sunt doar câteva dintre întrebări. Totodată, persoanele care cred că sunt infectate cu COVID-19, trebuie să precizeze ce înălțime, vârstă și greutate au, dar și să facă publice un istoric medical.

VEZI AICI: GIGI BECALI FACE TOT POSIBILUL CA SĂ SALVEZE ROMÂNIA DE CORONAVIRUS. “AM O ECHIPĂ CARE SE OCUPĂ DE ASTA. DAȚI-VĂ LA O PARTE DE ACOLO!”

De precizat că testul nu-ți arată cu exactitate rezultatul, dar te ajută să-ți faci o impresie și să iei o decizie cu privire la pasul următor.

Testul nu este un diagnostic, ci, mai degrabă, o evaluare a stării de sănătate, astfel încât oamenii să știe unde să se îndrepte”, a declarat dr. Fabrice Denis, membru al Alianței Digitale împotriva COVID-19, autorul testului.

TESTUL ESTE DISPONIBIL AICI