Primul român infectat cu virusul SARS-CoV-2 este din nou pozitiv. „Eu și virusul începem sa ne împrietenim”

Publicat: 30/12/2020 | 21:05

Sergiu Sgurescu a fost primul român care a contactat noul virus. La 10 luni după ce a scăpat de COVID-19, tânărul s-a reinfecta și se află acum în carantină. Anunțul a fost făcut chiar de el pe pagina sa de Facebook.

În data de 26 februarie 2020, Sergiu Sgurescu devenea primul român care a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2. Tânărul de 25 de ani a contactat virusul, iar din fericire a avut o formă ușoară fiind asimptomatic și vindecându-se rapid. (CITEȘTE ȘI: CAZ INEDIT! PRIMUL PACIENT CARE ȘI-A PIERDUT AUZUL DIN CAUZA COVID-19)

După 10 luni de la prima infectare, tânărul din 25 de ani din Gorj a contactat din nou virusul. Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care a anunțat că a fost pentru a doua oară testat pozitiv.

„Eu și virusul începem sa ne împrietenim”

Sergiu Sgurescu locuiește în Germania iar la actualul loc de muncă este testat pentru COVID-19 de două ori pe săptămână. Aşa a aflat că s-a reinfectat. (VEZI ȘI: PRIMUL MEDIC DIN ”SPITALUL MORȚII” CARE S-A VINDECAT DE COVID-19 REVINE LA MUNCĂ: ”ÎNDEMN PACIENȚII SĂ FACĂ LA FEL!”)

Din fericire, starea sa de sănătate este una bună, el fiind și de această dată asimptomatic. Mai mult, Sergiu a făcut și haz de necaz și a mărturisit că deja a început să se împrietenească cu virusul.

„Carantină part. 2! Am reușit performanța să fiu infectat și a doua oară cu Covid-19 . Și acum e la fel ca prima dată. Eu și virusul începem sa ne împrietenim”, a scris Sergiu pe pagina de Facebook.