Primul job în televiziune pentru Corina Caragea a fost la “Surprize, Surprize”, dar a demisionat după 3 luni. Ce i-a spus Andreea Marin, fosta ei șefă, înainte să plece

Publicat: 05/06/2020 | 13:31

Corina Caragea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România și se află în frumoasa echipă de la Pro TV de 15 ani. Înainte să ajungă la pupitrul știrilor sportive, vedeta a făcut parte din echipa emisiunii “Surprize, Surprize”, prezentată de Andreea Marin. Timpul petrecut la celebrul proiect de televiziune a fost unul scurt… după trei luni, ea a demisionat, iar, astăzi, după atâția ani, a dezvăluit ce i-a spus fosta șefă înainte să plece.

Nu rata: Corina Caragea NU este adepta operațiilor estetice. “Mă deprimă total!” Declarații dure ale vedetei Pro TV

Corina Caragea, despre primul job în televiziune – balerină la “Surprize, Surprize”

Corina Caragea a făcut primul pas spre lumea televiziunii după ce a dat o probă ca să fie acceptată în echipa balerinelor de la emisiunea “Surprize, Surprize”. Pe atunci avea 19 ani și era studentă în primul an la Jurnalism. Evoluția sa în show-ul moderat de Andreea Marin a durat doar trei luni, iar fosta prezentatoare i-a dat un sfat prețios înainte să plece: să lase dansul și să încerce o carieră în televiziune.

“Am fost la un casting, printre altele, pentru reclame și prezentări de modă, la care am cunoscut o fată care mergea aici. Mi s-a părut o portiță pe care o puteam deschide către televiziune, singură, căci alta nu cunoșteam. Aveam 19 ani, mă împărțeam cu greu între repetiții și cursurile celor două facultăți și am considerat că era o oportunitate de a trage cu ochiul în spatele scenei, în redacție sau echipa de producție a unui show uriaș. Am stat numai trei luni. Când a apărut ocazia de a participa la un alt casting, pentru o redacție de știri, am făcut pasul următor și șefa mea de la acea vreme, Andreea Marin, m-a încurajat să merg în direcția studiilor mele (…).

Mi-am dorit, pe rând, să fiu profesoară de engleză, stewardesă, actriță și, în final, jurnalistă. Am urmat două facultăți deodată: Jurnalism și Publicitate, în ideea de a lucra în sfera comunicării, într-o redacție sau agenție de publicitate, nu neapărat TV. Cum era foarte greu să te angajezi undeva ca student, după luni de practică în diverse redacții în timpul facultății, am depus CV-ul pentru un post de prezentator de știri, după ce am văzut anunțul la TV, și am fost sunată. Au urmat luni de probe și triere, căci am fost 3.000 de candidați și, de acolo, știți povestea deja. Îmi amintesc cum tata era întrebat cât a dat sau pe cine cunoaște în TV de a reușit să-mi obțină locul de muncă. Era greu de crezut într-o lume în care erau și cazuri de genul, că o fată simplă, care nu cunoaște pe absolut nimeni, nici măcar o secretară sau un paznic la o televiziune, să ajungă prezentator la o oră de maximă audiență”, a povestit prezentatoarea pentru publicația Libertatea.

Citește și: Corina Caragea a spus tot! Ăsta era marele secret al vedetei de la Pro TV

În vârstă de 37 de ani, Corina Caragea aduce de multă vreme în casele telespectatorilor Pro TV veștile bune din lumea sportului, dar și cele triste. Ea își aduce aminte prima zi de muncă la cunoscutul post de televiziune de parcă ar fi trecut puțin timp.

“Da, îmi amintesc ca și cum a fost acum 3 ani, nu 15. Au trecut foarte rapid, încât nici mie nu îmi vine să cred că aveam 22 de ani când am pășit în redacție… într-un picior. Eram în cârje, pentru că tocmai avusesem un accident. Deși nu îmi era deloc ușor, am vrut să încep noua aventură cât mai repede. Am muncit câteva luni numai în redacție, pe sticlă am intrat mai târziu. Un an am așteptat până să îmi iau inima în dinți și să accept propunerea de a veni la PRO TV. Nu aveam încredere că voi fi la înălțimea așteptărilor telespectatorilor, în număr uriaș, căci veneam de la o televiziune mai mică. Nici nu îmi plănuisem și nu visam la celebritate. Eram cea mai mică din redacție. Așadar, adaptarea a necesitat timp însă acum parcă sunt aici dintotdeauna.

(…). Anunțul pe care îl văzusem la TV era că se căutau prezentatori de știri, însă redactorul-șef mi-a spus la interviu că mă potrivesc mai bine la sport. Poate eram și prea tânără, 20 de ani, și a văzut și că îmi place sportul. Nu am fost cu fotbalul. Eram mai de grabă în sala de sport pentru a juca și a urmări meciuri de baschet între licee. Purtam haine largi și șapca pusă invers, nu participam la concursuri de Miss și nu mă machiam, a mai dezvăluit Corina Caragea, potrivit sursei citată mai sus.

Ce și-a cumpărat Corina Caragea din primii bani câștigați

Primul job al frumoasei brunete a fost modellingul și, când a fost întrebată ce și-a cumpărat din primii bani câștigați, a spus: “(…) mă transformam după școală, când mergeam la casting-uri pentru reclame și prezentări de modă. Era o sursă de venit. Tata, cu mașina lui, mă ajuta să fac slalom între zeci de casting-uri și totodată să nu iau prea în serios acest hobby, căci nu era o meserie, la acel moment. Am câștigat primii bani pentru un spot TV ce avea legătură cu șamponul și cred că mi-am luat o pereche de blugi pe care am purtat-o și 10 ani mai târziu. Mai departe nu m-au mai încăput (râde)”.

Descoperă și: Corina Caragea, declarații sirpoase despre nuntă și copil: “Acum am alte priorități”