Primul hypermarket online din România cu stocuri nelimitate din toate

Publicat: 17/04/2020 | 12:11

E greu numai dacă nu vezi partea simplă a lucrurilor sau jumătatea plină a site-ului. S-au închis ușile agențiilor dar s-au deschis 2020 de posibilități online.

Pe efortuna.ro ești ca într-un hypermarket online nelimitat. Nu te plimbi bezmetic, nu pierzi timp la coadă și ai totul la un click. Stai acasă în apartamentul tău unde nu te deranjează nimeni și nimic, alegi ce joc vrei și … spin-ul să trăiască!

Am adus în site, cu un transport de speciale, toate jocurile pe care le aveai în agenții. EGT-uri, Novomatice, Synot-uri, zi unul care pe care nu-l găsești pe efortuna.ro și rezolvăm cât ai zice slots.

Shining Crown? Avem. 100 Super HOT? 10 spin-uri la băiat! Book of Ra? Nici nu se pune problema. Double Hot? Ai grijă că te lovește un jackpot. Jocurile de rime pot continua că avem soluții pentru toate. Intri în secțiunea Jocuri Agenții și ai în fața ochilor tot ce găseai în Fortuna de lângă blocul tău.

În rest, cum ne știi, mereu pe fază și pregătiți cu pariuri pe sport, live, jocuri virtuale nenumărate și eSports pe alese. Ți-am spus că suntem full de jocuri și dovadă e și noul careu de ași din LIVE Casino: Quantum Roulette Live (cu multiplicatori x500), All Bets Blackjack Live (cu 6 pariuri secundare noi), Heads Up Hold’em și Baccarat.

Să avem mese pline de sărbători și surprize fericite!