Primul brad de ventuze din lume este la Spitalul Caracal

Publicat: 16/12/2019 | 16:01

O nouă iniţiativă a preotului Ion Iagăru, de la biserica din lemn a Spitalului Municipal Caracal, a luat prin surprindere comunitatea. Dacă, în majoritatea instituţiilor publice sau în spitale, în această perioadă se împodobesc brazi naturali de Crăciun, părintelui i-a venit o idee inedită: aceea de a împodobi în holul central al unităţii spitaliceşti caracalene un brad din… ventuze. (CITEȘTE ȘI: PREOTUL ”DORU NEMURITORU” S-A ÎNTORS! A VÂNDUT ”MĂRȚIȘOARE” DE PAPAYA CU FOIȚĂ DE AUR…)

La împodobirea cu decoraţiuni specifice sărbătorilor de iarnă au fost prezenţi aproape 140 de copii de la mai multe unităţi de învăţământ din Caracal, coordonaţi de profesoarele lor.

„În holul central al Spitalului Municipal Caracal, cei aproximativ 140 de elevi coordonaţi de doamnele profesoare Niţă Carmen, Preda Melania, Cernat Daniela, Coteţ Gheorghiţa, Chivu Aura, Bondrescu Cristina (Liceul Teoretic Ioniţă Asan), Bulza Daniela (Şc. Gim. Nr. 2), Vişănescu Ioana şi Gheorghe Carmen (Şc. Gim. N. Titulescu) au împodobit primul brad din lume realizat din ventuze. Vă invităm să-l vedeţi! , a spus preotul Ion Iagăru. (VEZI AICI: POVESTEA PREOTULUI DORU NEMURITORU)